Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Elena Belle lämnar lyxhuset efter makens död – inte trygg

Hollywoodfrun Elena Belle har flyttat från sitt stora hus, efter maken Michael Theannes tragiska bortgång.
Foto: Instagram.
Nu bor hon i en lägenhet med dottern Luna, och känner sig tryggare, skriver hon på Instagram Story.
Foto: Instagram.
Elena Belle.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Elena Belles bröllop.
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

Hollywoodfrun Elena Belle har flyttat från sitt stora hus, efter maken Michael Theannes tragiska bortgång.

Nu bor hon i en lägenhet med dottern Luna, och känner sig tryggare, skriver hon på Instagram Story.

”Och vi älskar det här stället, det känns säkert och mysigt. Har aldrig insett att jag faktiskt föredrar att bo i lägenhet”, skriver hon i inlägget.

Det var i början av mars som ”Svenska Hollywoodfruar”-profilen Elena Belle drabbades av en stor tragedi. Hennes make, Michael Theanne, föll ihop och avled utanför parets hus, efter att ha gått på promenad med deras hundar.

Efter hans plötsliga bortgång berättade Elena Belle att hon beslutat sig för att flytta ifrån huset de delat tillsammans, då det kändes för stort och otryggt utan hennes make – paret hade nämligen drabbats av inbrott tidigare.

– Vi ska flytta till en lägenhet med dygnet runt-bevakning där vi kan bo ett år. Under tiden ska jag försöka hitta en våning som vi kan köpa och känna oss trygga i. Jag har alltid tyckt att det är läskigt att vara i huset själv eftersom vi haft inbrott förut, har hon berättat tidigare.

Elena Belles flytt: ”Säkert och mysigt”

Nu har flyttlasset gått för Elena Belle, som tillsammans med dottern Luna nu i stället bor i en lägenhet.

Det berättar hon nu på Instagram Story.

”Fick många frågor om min bild i går, om huruvida vi har flyttat. Svaret är ja, vi flyttade för två dagar sen. Och vi älskar det här stället, det känns säkert och mysigt. Har aldrig insett att jag faktiskt föredrar att bo i lägenhet. Kommer visa er hur det ser ut när det är klart”, skriver Elena Belle på Instagram Story.

Hon visar också några bilder på dottern som sitter i en plaststol i prinsessklänning och tittar på en läsplatta.

I ett mejl berättar Elena Belle mer om flytten och tankarna kring att lämna huset hon bodde i med maken.

”Vi har flyttat och älskar vårt nya ställe och Luna älskar sitt nya rosa rum. Har kvar huset men ska försöka hyra ut det och eventuellt sälja det i framtiden. Allt i huset påminner om Michael så man blir väldigt ledsen över att vara där. Allt man byggt upp tillsammans under många år, det är supertrist. Här i vårat nya ställe känner vi oss trygga om nätterna med säkerhet dygnet runt”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.