Elaine Eksvärd Foto: Tomas LeprinceElaine Eksvärd Foto: Tomas Leprince
Elaine Eksvärd Foto: Tomas Leprince
Elaine Eksvärd Foto: Jesper AnhedeElaine Eksvärd Foto: Jesper Anhede
Elaine Eksvärd Foto: Jesper Anhede

Elaine Eksvärd gravid med tredje barnet

Publicerad

Författaren och tv-profilen Elaine Eksvärd väntar sitt tredje barn.

Det glädjebeskedet delar hon med sig av på sin blogg.

"Tänk att jag skulle få bli trebarnsmamma, jag känner mig så lyckligt lottad." skriver Eksvärd om bebisen i magen.

Retorikexperten och författaren Elaine Eksvärd, 35, är gravid.

Det avslöjar hon under onsdagen på sin blogg.

Bebisen blir Elaine Eksvärds tredje tillsammans med maken Gustav. Paret har sedan tidigare sonen Matheo och dottern Evelyn.

Med sin sons hjälp har paret fått ett arbetsnamn på bebisen i magen.

"Jag: Vad tycker du hon ska heta?

Matheo: Benny Brun. Med sitt överläppsfjun.

Så var arbetsnamnet fixat även denna gång ”Benny”. Matheo hette ”knodden” under bakning och Evelyn ”Maggan”." skriver Elaine Eksvärd i sin blogg.

 

LÄS MER: Elaine Eksvärd säger nej till storleksfixering

 

Elaine Eksvärd: Barnet var oplanerat

 

LÄS MER: Eksvärd: Jag behöver älska mig själv lite mer

 

Hon är lite orolig för sitt kommande tredje barn, och skriver att hon inte är lika lugn som under sin första graviditet.

"Nu hoppas vi bara att allt är bra med lillen. Det är inte alls samma lugn som första graviditeten då man bara tar allt för givet. Men ultraljuden såg bra ut hen bröstade upp sig mycket och verkade pigg." skriver Elaine Eksvärd i sitt blogginlägg, där hon också visar upp bebismagen på en bild.

Retorikexperten tackar också för sina läsares lyckönskningar efter beskedet om den kommande bebisen.

"Jag blir så glad över era lyckönskningar. Tänk att jag skulle få bli trebarnsmamma, jag känner mig så lyckligt lottad. Benny var inte planerad även om jag gärna ville bli gravid. Gustav blev riktigt chockad, det blev han ju inte med Matheo eller Evelyn eftersom de var planerade. Jag vet att han ogillar överraskningar så man kan säga att jag skrattade nervöst ganska länge innan jag vågade säga något" skriver Elaine Eksvärd på sin blogg.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag