Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Elahe slår tillbaka mot bilden i ”Gift vid första ögonkastet”

Elahe och Jacob i ”Gift vid första ögonkastet”.Foto: SVT

I ”Gift vid första ögonkastet” får tittarna intryck av att Elahe Eskandari bara gillar ”bad boys”.

Nu slår hon tillbaka mot bilden som målas upp i programmet.

– Det är inte så att jag vill ha någon som behandlar mig illa, så är det verkligen inte, säger hon.

I SVT:s ”Gift vid första ögonkastet” får tittarna följa tre par som gifter sig första första gången de möts och sedan får prova att leva med varandra.

En av deltagarna den här säsongen är Elahe Eskandari, 28, och på sociala medier går hon nu ut med ett förtydligande då många tittare har reagerat på inslaget när hon och hennes matchning Jacob var hon psykologen.

Enligt Elahae Eskandari själv har många fått intryck av att hon gillar ”bad boys” och inte uppskattar när någon tycker om henne och uppvaktar henne.

Det stämmer dock inte alls, skriver hon på Instagram och delar samtidigt med sig av ett videoklipp från programmet där psykologbesöket visas.

”Här kan det verka som att jag allmänt blir irriterad så fort någon anstränger sig eller visar mycket intresse för mig vilket är FEL. Det handlar inte om det. Jag älskar att ta emot uppskattning och kärlek och se någon våga visa sina känslor för mig när det känns rätt med den personen, det är inget jag stöter bort”, skriver hon intill videon.

Reaktioner i sociala medier 

När Expressen pratar med henne berättar hon varför hon valde att skriva inlägget – det handlar om de reaktioner hon fått i sociala medier.

– Jag har ju läst kommentarer och fått höra. Men det är inte så att jag gillar ”bad boys” eller att, som de säger i programmet, att jag tappar intresset bara för att någon visar mig intresse. Så är det inte utan det beror helt på person, säger Elahe Eskandari.

Hon fortsätter:

– Jag har inte alls svårt att ta till mig kärlek om det känns rätt med den personen. Jag tycker om killar som behandlar mig rätt och visar sina känslor.

Tidigare kritik mot programmet

Elahe Eskandari har tidigare varit kritisk mot hur hon framställs i ”Gift vid första ögonkastet” och förklarat att det är mycket som inte visas i det färdiga programmet.

– Det är väldigt många gånger som jag sitter och gråter men det visas inte. Inte för att jag klagar över det, men jag ville bara förtydliga att det är väldigt mycket som inte visas. Det är kanske därför jag verkar lite stel och nedstämd, har hon sagt.

Tittarna har också fått uppfattningen om att hennes familj är väldigt imponerad av hennes matchning, vilket hon inte tycker är hela sanningen.

– De verkar så imponerade för att de hade väldigt låga förväntningar från början och trodde inte alls att man kunde hitta en normal kille i ett tv-program, har Elahe Eskandari sagt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.