Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Eksvärd: Jag behöver älska mig själv lite mer

Elaine Eksvärd och Anna Hegestrand i studion.

Elaine Eksvärd är retoriker, föreläsare och författare.

Men hon har också själv gått i terapi för att hantera livet, berättar hon i veckans avsnitt av podcasten "Livshjulet" med Anna Hegestrand.

– Jag har gått i KBT-terapi för att bli av med panikångest, säger Elaine.

Lyssna på Podcasten 'Livshjulet' – med Elaine Eksvärd!

Ladda ner avsnitt
Spela upp i annan app

Elaine Eksvärd är veckans gäst i podcasten "Livshjulet" med Anna Hegestrand. Som vanligt sätter intervjun fokus på de olika tårtbitarna i livet, och för retorikern, författaren och föreläsaren Eksvärd handlar det bland annat om kärleken till sonen.

- Jag älskar honom så att jag kan gå sönder, säger Elaine i podcasten och berättar om längtan efter fler barn, och hur hon fann den första riktiga kärleken i sin partner Gustav - och en personlig utveckling som fortfarande pågår.

- Jag har gått i KBT-terapi för att bli av med panikångest. Och terapi för annat i fem år, säger Elaine Eksvärd.

Jobbar vidare

Men hon är inte färdig än.

- Jag känner att jag är på en platå som ligger högt upp. Men jag tror man måste se sig själv som aldrig klar, säger Elaine Eksvärd som fortfarande jobbar med sidor hos sig själv.

- Jag skulle behöva älska mig själv lite mer, dämpa det här bekräftelsebehovet, säger hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.