Fredrik Eklunds kryptiska bild får fansen att jubla. Foto: Cornelia NordströmFredrik Eklunds kryptiska bild får fansen att jubla. Foto: Cornelia Nordström
Fredrik Eklunds kryptiska bild får fansen att jubla. Foto: Cornelia Nordström
Under bilden Instagram rasar lyckönskningarna in. Foto: Axel Öberg / AXEL ÖBERG EXPRESSENUnder bilden Instagram rasar lyckönskningarna in. Foto: Axel Öberg / AXEL ÖBERG EXPRESSEN
Under bilden Instagram rasar lyckönskningarna in. Foto: Axel Öberg / AXEL ÖBERG EXPRESSEN

Eklunds kryptiska bild får fansen att undra

Publicerad

Fredrik Eklunds kryptiska bild får fansen att jubla – och vad betyder emojin?

Under bilden Instagram rasar lyckönskningarna in.

– "Va?! Ska ni ha barn? Stort grattis till er, ni kommer bli världens bästa föräldrar!", skriver en användare.

Det räcker med en emoji för att få fansen att spekulera vilt under bilden. Den kända stjärnmäklaren Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan står hand i hand framför en spektakulär vy av Manhattan i deras hem i New York. Och under bilden syns en familje-emoji, föreställande två män, och en pojke och en flicka.

Fansen spekulerar

Fansen som kommenterar bilden är inte blyga med spekulationerna. De allra flesta verkar överens – paret ska bli föräldrar.

"Betyder det här vad jag tror? Åh grattis!", kommenterar en användare.

"Va?! Ska ni ha barn? Stort grattis till er, ni kommer bli världens bästa föräldrar!", skriver en annan.

 

LÄS MER: Stjärnmäklarens känslosamma inlägg

 

Den framgångsrika mäklaren gick för två år ut med att paret väntade tvillingar, med hjälp av en surrogatmamma. Men drömmen gick om intet – det blev ett missfall. Fredrik Eklund berättade om det när Expressen träffade honom i New York.

– Jag ångrar ingenting för jag är inte sådan. Jag tror att folk vill se en transparens, att man är ärlig och rak, åtminstone när man säljer något. Jag tror det är därför reality tv-formatet funkar så bra på mig.

 

 

 

 

 

LÄS MER: Fredrik Eklund om den stora sorgen

Kunde inte hålla sig

Han kunde inte hålla sig från att berätta nyheten.

– Det kanske var för tidigt, 11 veckor eller vad det var, men jag var så himla glad och hög på livet. Jag hade väntat så många år att jag inte kunde hålla mig. Vi försöker igen och det kommer bli jättebra, men jag måste ge det tid, sade han då.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag