Efter Zlatan – här är Volvos nya reklam

Här är Volvos senaste reklamfilm med Timbuktu, Börje Salming, Oskar Linnros, Carin Rodebjer och Emma Green.

Tillsammans visar de upp sina delar av Sverige under parollen "Made by Sweden".

Som Expressen tidigare har kunnat berätta är artisten Jason "Timbuktu" Diakité, friidrottaren Emma Green, hockeylegenden Börje Salming, artisten Oskar Linnros och designern Carin Rodebjer Volvos senaste ansikten utåt i reklamkampanjen "Made by Sweden". De kända svenskarna tar i reklamfilmen med tittaren till sina respektive uppväxt- och hemmiljöer.

Jason "Timbuktu" Diakité syns i Skåne, Börje Salming i Abisko, Emma Green på Västkusten, Oskar Linnros i Stockholm och Carin Rodebjer på Gotland.

– Vi är glada att de vill skriva det här kapitlet av "Made by Sweden" tillsammans med oss. Personerna som är med i filmen har en hel del gemensamt med varandra och med Volvo. De är alla riktigt bra på det de gör, har stor integritet och är vana att jobba hårt för att nå dit de vill. Sedan är de, liksom Volvo, formade av våra svenska förhållanden, har Anders Gustafsson, VD för Volvo Car Sverige sagt till Expressen.

Släpptes på lördagskvällen

Reklamfilmen släpptes under lördagskvällen och för musiken står För musiken står Amanda Bergman, som tillsammans med Oskar Linnros har gjort en nytolkning av Ted Ströms "Vintersaga" från 1984.

Först ut i reklamkampanjen var Zlatan vars film blev en global succé. Därefter följde världsstjärnan Robyn. Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.