Efter vinsten i ”Alla mot alla” – Lundgrens hyllning till Haag

Här är vinnarna av ”Alla mot alla”
Foto: Kanal 5 och Dplay / Kanal 5 och Dplay
Foto: Kanal 5 och Dplay / Kanal 5 och Dplay

Efter en spännande säsong står det klart – Lotta Lundgren och Erik Haag är vinnarna i årets ”Alla mot alla”. 

Lundgren hyllar sin partner efter att de besegrade motståndarna Gry Forssell och Mikael Tornving.

– Jag tror vi vann för att Erik kan allt. Det är faktiskt det enkla svaret. Han kan allt. Erik är lite som Google i en person, säger Lundgren.

Finalen i programmet ”Alla mot alla” är nu avgjord – och det står klart att det är paret Erik Haag och Lotta Lundgren som står som segrare. I finalen tävlar de mot Gry Forssell och Mikael Tornving och länge är det jämt mellan de två burarna. 

– Om jag skulle få stryk av några så var det helst mot Erik och Lotta kändes det som. För de var duktiga. Och det är bättre att få stryk av några som är duktiga än några som har tur, säger Tornving.

Men efter ett tag drar vinnarlaget i väg och när hela tävlingen är slut har vinnarna kammat hem tio poäng mer än motståndarna.

En gren som funkat extra bra

Det finns en gren som funkat extra bra för paret, berättar Lundgren. Det är när den ena personen får kliva ur buren och den andre personen får avgöra om personen kommer kunna besvara den fråga som ställs. 

– Om man känner varandra så väl som Erik och jag känner varandra så har man ganska bra koll på vad den andra kan och inte kan. Där har man en klar fördel framför de andra tävlande som inte är ihop med varandra. 

Det är något som hennes partner håller med om.

– Det verkar ganska bra att känna varandra så som Lotta och jag gör. Det finns några grejer där det är bra att veta om den andra kan eller inte, säger Haag.

Erik Haag: ”Lotta är jätteskicklig”

Varför tror du att ni vann?

– Jag tror vi vann för att Erik kan allt. Det är faktiskt det enkla svaret. Han kan allt. Erik är lite som Google i en person. 

Hon fortsätter:

– Och jag förstår faktiskt inte riktigt hur han är funtad. Men han kan allting, säger Lundgren.

Men också Erik Haag är imponerad över sin partners insats i programmet. 

– Jag tänkte så här ”nu håller vi på göra bort oss här” men det visar sig i stället att Lotta är jätteskicklig inom fysik. Hon visar sig vara lite av en vetenskapskvinna, säger Haag.

Hela säsongen av ”Alla mot alla” finns att streama på Dplay.

Kärleksfördelen inför finalen av ”Alla mot alla”:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.