Foto: OLLE SPORRONGFoto: OLLE SPORRONG
 Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONGFoto: OLLE SPORRONG
 Foto: OLLE SPORRONG

Efter uppbrottet – nu berättar Bianca

Publicerad

Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, dumpades av pojkvännen Phillipe Cohen, 23, i våras.

På sin blogg berättar den Wahlgrens värld-aktuella Ingrosso om känslorna efter uppbrottet.

"Jag kunde brista ut i gråt från ingenstans", skriver hon i bloggen.

I realityserien Wahlgrens värld får tittarna följa familjen Wahlgren Ingrosso i deras vardagliga liv.

Främst Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Wahlgren Ingrosso, som i premiäravsnittet av säsong två reste mor och dotter tillsammans med mormor Christina Schollin till Paris i ett försök att muntra upp Bianca.

Detta sedan det precis före inspelningarna tagit slut mellan henne och kärleken Phillipe Cohen, 23.

"Jag hade ALLA känslor utanför min kropp och de var helt okontrollerbara", skriver hon i bloggen. 

 

LÄS MER: Bianca slår tillbaka mot kritiken om pojkvännen 

Hittat tillbaka till varandra

Men sagan har ett lyckligt slut.

Paret har hittat tillbaka till varandra, och Bianca Ingrosso berättar nu om känslorna kring uppbrottet i bloggen.

"Jag och Phillipe var ju inte tillsammans första 4 månaderna av inspelningen av säsong 2. Jag kunde brista ut i gråt från ingenstans, börja skrika av ingen anledning, vara sur på någon som inte gjort mig något och pendlade mellan att gråta, vara arg, helt tyst, irriterad, glad osv…. världens jobbigaste period för mig helt enkelt!", skriver hon.

Ingrosso skriver att inspelningarna började endast tre dagar efter uppbrottet och att hon hade det svårt med att vakna upp varje dag och försöka vara bra framför kameran.

"Men iallafall! I slutänden blev ju allt bra och jag och Phillipe är nu tillsammans igen <3 Detta uppbrott var så behövligt och bra för oss båda och jag inser nu i efterhand att det var det bästa för oss båda att gå igenom den perioden och bli starkare på olika håll. Ibland måste man gå den svåra vägen för att inse vissa saker.", skriver Bianca Ingrosso.

Den andra säsongen av Wahlgrens värld sänds i Kanal 5 torsdagar 21.00.

 

LÄS MER: Bianca Ingrosso hyllas för sitt inlägg om bröst

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag