Foto: MARIA ÖSTLINFoto: MARIA ÖSTLIN
 Foto: MARIA ÖSTLIN
Foto: JULIA DANSARIEFoto: JULIA DANSARIE
 Foto: JULIA DANSARIE

Efter uppbrottet – Jocke och Jonna gifter om sig

Publicerad

Youtube-profilerna Joakim och Jonna Lundell gick skilda vägar i slutet av sommaren.

Trots att paret gjort slut valde de att bo tillsammans och har under hösten köpt ett hus.

Nu kommer paret med ett nytt kärleksbesked – de kommer att gifta om sig, berättar Jonna Lundell i sin blogg.

Youtube-profilerna Joakim Lundell och Jonna Lundell blev tillsammans 2013 och under Guldtubengalan 2016 friade Joakim Lundell till Jonna. 

Förra sommaren gifte sig paret, men förhållandet fick ett hastigt slut i augusti då de berättade att de hade separerat.

Sedan dess har både Joakim och Jonna Lundell varit hemlighetsfulla kring sin relation, men valt att inte skilja sig.

Youtube-profilerna har valt att bo tillsammans och köpte även under hösten sitt drömhus tillsammans.

”Nu har en sten lättat från bröstet och vi har äntligen köpt oss ett hus. Vi tog inte första bästa hus då vi vill trivas och växa i huset och inte behöva flytta redan efter ett år eller liknande. Men nu har vi hittat vårt drömhus där vi tror att vi kommer att trivas och där våra barn kommer att kunna växa upp i och må bra”, berättade Jonna på sin blogg då.

 

LÄS MER: Youtubeprofilerna Jocke och Jonna stänger ner sin kanal

https://www.instagram.com/p/Ba9ET5kHxj7/?taken-by=joakimlundell

Nu kommer paret med ett nytt glädjebesked.

På sin blogg berättar Jonna Lundell att hon och Joakim kommer att gifta om sig i framtiden.

"Jag håller stället väldigt kär på grund av bröllopet och jag SKA gifta mig där igen när jag och Jocke ska förnya våra löften efter 10 år", skriver Jonna på bloggen.

 

LÄS MER: Jocke och Jonnas nya besked efter svåra tiden

 

Tidigare under hösten berättade även Joakim Lundell på sin facebooksida att Youtubekanalen "Jocke och Jonna" hade stängts ned och hänvisade till de trakasserier som de har utsatts för.

 

 

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag