Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter tv-profilernas stormiga relation – nu återförenas de

Arvid Stenbäcken och Gabriella Andersson fann varandra i ”Paradise hotel”.Foto: Dplay
Nu återförenas de i ”Celebrity ex on the beach”.Foto: Dplay
Arvid Stenbäcken och Gabriella Andersson.Foto: Dplay

Dokusåpa-profilerna Arvid Stenbäcken och Gabriella Andersson fann varandra i ”Paradise hotel” – men relationen har inte varit helt smärtfri.

Efter att paret gjort slut möts de nu igen och flyttar in under samma tak i ”Celebrity ex on the beach”. 

– Det första jag tänkte bara var: fan. Jag hade ju åkt dit för att ha livets semester och så sitter han där, säger Bella Andersson.

Förhållandet mellan dokusåpa-profilerna Gabriella Andersson, 25, och Arvid Stenbäcken, 27, har varit minst sagt stormigt. Paret träffades när de medverkade i ”Paradise hotel” och sedan dess har relationen varit fram och tillbaka. 

Det blir ett känsloladdat premiäravsnitt av det profiltäta programmet ”Celebrity ex on the beach” – då Stenbäcken och Andersson flyttar in i under samma tak. 

Arvid Stenbäcken: ”Älskar över allt annat”

Deras relation har inte varit helt smärtfri men Stenbäcken berättar att han är med i programmet för att vinna tillbaka sin exflickvän. Han säger att han saknat henne mycket och att han ska bevisa att hon är hela hans värld.

– Jag åkte egentligen ner dit för hennes skull, säger Arvid Stenbäcken.

Han fortsätter:

– En tjej man älskar över allt annat och man vill ha tillbaka. 

Inte samma känsla för Andersson

Men för Andersson var det inte exakt samma känsla när hon insåg att ex-pojkvännen också skulle vara med i programmet.

– Det första jag tänkte bara var: fan. Jag hade ju åkt dit för att ha livets semester och så sitter han där, säger Bella Andersson.

Det tar inte lång tid förrän de är närgångna med varandra. Framför resten av deltagarna kramar Stenbäcken om Andersson och pussar på henne. Och redan under första kvällen kryper de ner under samma täcke. 

– Någonstans så var han ju ändå min trygga punkt. Vi kände ju varandra som två bästa vänner och då blir det ju att man dras till varandra, säger Andersson.

Bröstvårtebråk i "Ex on the beach": "Sluta"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.