Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter triangeldramat i ”Ex on the beach” – deltagarna förklarar nu

David Lindgren tycker att han har hanterat situationen på bästa sätt.Foto: Kanal 5
Carolina Gynning menar i ”Exen berättar allt” att hon inte köper David Lindgrens förklaring.Foto: Kanal 5
Rebecca säger i ”Exen berättar allt” att hon tror att David Foto: Kanal 5
Daniella säger i ”Exen berättar allt” att hon inte tycker att hon ”friend zonat” David.Foto: Kanal 5

David Lindgren får det hett om öronen efter triangeldramat med Rebecca Novo och Daniella Näslund.

Nu förklarar ”Ex on the beach”-deltagarna vad det egentligen var som hände.

– Det är klart att det blir en absurd situation när det är tre personer som indirekt är kopplade till varandra i ett och samma hus 24 timmar om dygnet, det är ganska svårt att inte kliva någon på tårna, säger David Lindgren.

David Lindgren, 26, får det hett om öronen under ”Exen berättar allt”. Programledaren Carolina Gynning och flera av de andra deltagarna har fått nog av triangeldramat som varit mellan David, Rebecca Novo, 21, och Daniella Näslund, 24, under årets säsong av ”Ex on the beach” och ställer honom mot väggen.

Själv tycker David Lindgren inte att han fick chansen att ge sin bild av historien och förstår inte varför triangeldramat blivit en så stor grej. Han menar att man i tv bara ser 40 minuter material från upp till 48 timmar. Vilket gör att det är mycket man inte får se. Samtidigt förklarar han att han tycker att han har hanterat situationen så bra han kunde.

– Jag var intresserad av båda dem och både de var intresserade av mig. Jag försökte lösa det på bästa sätt, och vissa tycker att det gick ”fair” och vissa tycker inte det, säger han och fortsätter:

– Det är klart att det blir en absurd situation när det är tre personer som indirekt är kopplade till varandra i ett och samma hus 24 timmar om dygnet, det är ganska svårt att inte kliva någon på tårna.

Rebecca Novo: ”Tycker inte att han skötte det bra” 

Att det har blivit ett sådant drama kring situationen efter inspelningarna är han förvånad över. Han förklarar att han gick in i huset med inställningen att vara sig själv och köra med öppna kort och att han även i efterhand tycker att han har gjort det.

Rebecca Novo och Daniella Näslund säger dock båda att de inte tycker att David skötte situationen på ett bra sätt.

– Nej jag tycker inte att han skötte det bra för att han ligger och pussas med Daniella och sedan ser man mig komma gående i trappan och jag har ingen aning om att de har hållit på med varandra, säger Rebecca Novo.

Hon beskiver att det från hennes sida fanns riktiga känslor och att hon fortsatte träffa David Lindgren även en tid efter programmet. Rebecca Novo beskriver David Lindgren som hennes trygga punkt under ”Ex on the beach” och någon som gjorde henne väldigt lycklig.

– Men sedan nu efter så har jag ju förstått att jag blev mer lurad än jag trodde, säger Rebecca Novo

Daniella Näslund: ”Kunde ha satt sig ner med oss båda”

Även Daniella Näslund beskiver att hon sökte någon form av närhet och trygghet inne i huset, som hon fann hos David Lindgren. Att han var så nära med även Rebecca Novo säger hon att hon då inte visste.

Båda tjejerna säger att de förstår att det är en speciell situation att vara tre personer som är intresserade av varandra i ett och samma hus men menar att de hade uppskattat om David Lindgren varit mer öppen om sina känslor.

– Han kunde ha satt sig ner med oss båda, säger Daniella Näslund.

Trots triangeldramat kom Rebecca Novo och Daniella Näslund varandra väldigt nära under inspelningarna och har en stark vänskap även nu efteråt.

– Vi har kommit jättenära och båda känner att nu är det ”girl power” som gäller, säger Daniella Näslund.

Ex on the beach” sänds torsdagar och söndagar på Dplay.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.