Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Populära dejtprogrammet får svensk version i TV4

William Karlsson hoppar av ”Bachelor” – hittat kärleken.
Foto: TV4 / TV4

Sedan premiären av ”Bachelor Sverige” för fem år sedan har tittarna efterfrågat en svensk version av amerikanska ”Bachelorette” – där en kvinna letar efter kärleken. Nu meddelar TV4 att ”Bachelorette Sverige” väntas ha premiär hösten 2021.

– Det är tydligt att tittarna efterfrågat det här och vi kan bara hålla med dem om att det verkligen är dags för en Bachelorette att ta plats. Därför känns det extra roligt att presentera den här glada nyheten. Nu måste vi bara hitta en singelkvinna som är redo för sitt livs äventyr – och för att hitta den stora kärleken, säger Catrin Magnusson, exekutiv producent, i ett pressmeddelande.

Kanalen skriver i pressmeddelandet att sökandet efter ”den optimala singelkvinnan har börjat”.

– Vi är inte ute efter någon sagoprinsessa utan vill ha en härlig, rolig och självständig kvinna med skinn på näsan. En tjej som vet vad hon vill ha. Det är hennes tur nu, och det är ju verkligen på tiden, säger Catrin Magnusson.

Simon och Felix träffas – första gången efter inspelningen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.