Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter talet – därför skrattar alla åt Kim Kardashian

Foto: USA TODAY NETWORK / ROBERT HANASHIRO-USA TODAY VIA I SIPA USA
Foto: TODD WILLIAMSON/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN

Kim Kardashian och Kendall Jenner delade på söndagens Emmygala ut pris för Bästa tävlingsprogram. 

Men de två systrarna blev utskrattade av publiken när de presenterade de nominerade till priset och nu hånas systrarna i sociala medier, skriver Daily Mail.

Natten mot måndag svensk tid gick den årliga Emmygalan av stapeln där olika tv-produktioner hyllas.

Ett av prisen som delades ut under galan var för Bästa tävlingsprogram och de som i år hade fått i uppgift att dela ut priset var halvsystrarna Kim Kardashian, 38, och Kendall Jenner, 23.

Men när systrarna höll det inledande talet gick det inte riktigt som planerat.

”Vår familj vet precis hur övertygande tv kommer från personer som bara är sig själva” inledde Kim Kardashian och plötsligt brast hela publiken ut i skratt.

”Att berätta historier ofiltrerat och utan manuskript” fortsätte Kendall Jenner samtidigt som publikens skratt fortsatte och de två systrarna var till synes förvånade över responsen.

Skrattades i sociala medier

I sociala medier var flera även snabba med att reagera på händelsen och tyckte att publikens reaktion var rolig.

”Jag njöt verkligen av att publiken på Emmygalan skrattade högt när Kim Kardashian pratade om att Kardashians show handlar om normala människor som är sig själva”, skriver en.

”Att alla på Emmygalan skrattade åt Kim Kardashian och Kendall Jenner så fort de försökte säga att Keeping Up With The Kardashian är på riktigt och utan manuskript gör mig... så väldigt glad”, skriver en annan.

https://twitter.com/The_Dubberman/status/1176181364959432705https://twitter.com/slowdanze/status/1176150922940080128https://twitter.com/ohokjoey/status/1175935834047930368

Har gjort 17 säsonger 

Kim Kardashian och Kendall Jenner har varit två av huvudpersonerna i realityserien ”Keeping Up With The Kardashian” som startade 2007.

Serien är nu inne på sin 17onde säsong och har gjort att samtliga familjemedlemmar i familjen Kardashian har gjort sig ett namn över hela världen.

Mamman i familjen, Kris Jenner, ska tidigare ha varit den som haft full kontroll över tv-serien, men inför säsong 16 som visades i våras ska hon ha backat en aning och i stället låta svärsonen Kanye West, 42, ta över.

– Kris har beslutat att låta honom ta över tömmarna lite, och hon ber för att det ökar värdet! Han har sagt till henne att saker behöver ändras och hon stoppar nu sin vision åt sidan och låter honom hoppa in, säger en källa nära Kris Jenner till sajten Radar online

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.