Chris Martin och Gwyneth Paltrow var tidigare gifta. Nu har Paltrow gått vidare och är förlovad med manusförfattaren Brad Falchuck. Foto: STAFF / REUTERS X01095Chris Martin och Gwyneth Paltrow var tidigare gifta. Nu har Paltrow gått vidare och är förlovad med manusförfattaren Brad Falchuck. Foto: STAFF / REUTERS X01095
Chris Martin och Gwyneth Paltrow var tidigare gifta. Nu har Paltrow gått vidare och är förlovad med manusförfattaren Brad Falchuck. Foto: STAFF / REUTERS X01095
Gwyneth paltrow med nya kärleken på omslaget av "Goop". Foto: PRIVAT.Gwyneth paltrow med nya kärleken på omslaget av "Goop". Foto: PRIVAT.
Gwyneth paltrow med nya kärleken på omslaget av "Goop".  Foto: PRIVAT.

Efter svåra uppbrottet – Paltrow har förlovat sig

Publicerad

Gwyneth Paltrow var tidigare gift med Chris Martin. 

Efter många års äktenskap tog relationen slut. 

Nu har Paltrow träffat en ny man – och paret gick nyligen ut med att de förlovat sig. 

Skådespelerskan Gwyneth Paltrow var tidigare gift med Coldplay sångaren Chris Martin men paret skilde sig 2015. Nu har hon funnit kärleken igen. 

 

LÄS MER: Gwyneth Paltrow berättar sanningen om skilsmässan

 

I veckan gick hon ut på Instagram och visade upp sin nya kärlek med manusförfattaren Brad Falchuck. Paret har efter en tids relation valt att ta sin relation vidare och har nu förlovat sig. 

https://www.instagram.com/p/BdsjF5NHDYX/?taken-by=gwynethpaltrow

"Vi känner oss otroligt lyckliga över att ha hittat varandra och att vi förenats där våra gemensamma framgångar och misslyckanden kan fungera som byggstenar för en hälsosam och lycklig relation", säger de i ett gemensamt uttalande. 

 

LÄS MER: Gwyneth Paltrow hyllas efter bilden 

 

Paret kommer att vara med på omslaget av Gwyneths egna magasin "Goop". På hennes Instagram har hon delat en bild på omslaget där paret håller om varandra på bilden, med rubriken "In deep" och bildtexten en emoji på en förlovningsring. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag