Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter svåra tiden – hon är Rickard Olssons nya kärlek

Rickard Olssons förvandling – visar upp nya superkroppen
Rickard Olsson, 52, är inte längre singel.Foto: MATHIAS OTTERBERG / FOLKSPEL
Nya kärleken är 42-åriga Giselle Hyvönen. Foto: Eero Hannukainen/TT / Eero Hannukainen EEROBILD IBL
På måndag leder Rickard Olsson Bingolottos uppesittarkväll igen. Foto: MATHIAS OTTERBERG / TV4

Rickard Olsson, 52, avslöjade i ”Efter fem” att han inte längre är singel.

Nu berättar han mer om sin nya kärlek, Giselle Hyvönen, 42. 

– Det var många pusselbitar som föll på plats, säger han.

Programledaren Rickard Olsson bröt upp med yngre kärleken Therese Broberg i våras. Då hade paret hållit ihop i tio år.

Efter en speciell sommar där exparet, trots uppbrottet, levde som sambos i väntan på Brobergs nya bostad, flyttade hon ut i början av september.

Nu, lite mer än tre månader senare, berättar Bingolotto-profilen om sin nya relation med den 42-åriga Karlstadbon.

– Vi har gått in i en relation. Hon heter Giselle Hyvönen. Vi har träffats, barn har träffats, allt känns bra, men det är också färskt.

– Jag har alltid tänkt på kändisar som går in i förhållanden till höger och vänster, hur funkar det där egentligen? Så blev jag en själv, fortsätter Rickard Olsson, som menar att han efter en tuff start på året ”tagit revansch på 2019” under det andra halvåret.

Det här hade du inte planerat?

– Det här var inte planen alls. Men ibland var det svårt att styra.

– Det var många pusselbitar som föll på plats. Jag kände att jag skulle klara mig själv och sköta mitt hus och ta hand om min dotter. Men så träffar man någon som kan klickar så jävla bra med mentalt. Som har humor. Man tänker lika liksom. Inget skav. Hade det funnits minsta möjliga skav så hade jag inte gått in i det här. Men det fanns inte det. Så då måste man nästan följa med det. 

Hur träffades ni?

– Via gemensamma vänner. Hon är lite entreprenör och med i en start up som heter Me Covers, och där är Ann Söderlund med.  Det gör en gynkjol så att tjejer inte ska känna sig så utblottade när de går till gynmottagningen.

Giselle Hyvönen bor för tillfället i Karlstad, men är på gång att flytta till Stockholm. Något som var planerat även innan de båda hade träffas.

– Det är också en sådan där pusselbit som funkar, menar Rickard Olsson.

Olsson nya flickvännen: ”Har gjort en egen resa”

I samband med separationen med Therese Broberg, 34, menade tv-profilen att ålderskillnaden var en av faktorerna bakom uppbrottet. Mellan honom och Giselle Hyvönen skiljer tio år. En god förutsättning, enligt Olsson.

– Hon har två killar. Det är också viktigt, att hon har barn.

– Hon har liksom gjort en egen resa och har skinn på näsan och klarar sig själv. Det är också skönt.

Julen firar Rickard Olsson tillsammans med dottern hos föräldrarna i Gävle. Men mellandagarna viger han sedan åt sin nya kärlek.

– Vi ska hänga lite i Stockholm jag och Giselle. Vi ska vara hundvakter. Så vi ska vara lite så här som Woody Allen och gå ut med hunden och gå stan och dricka vitt vin och äta räkor. Riktigt mysigt ska det vara.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.