Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Squid Game” får ny säsong på Netflix

Foto: Noh Juhan / Netflix
Foto: NOH JUHAN / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: ZUMA PRESS/IBL

Den sydkoreanska Netflix-succén ”Squid Game” får ytterligare en säsong på plattformen. 

Ännu finns inget premiärdatum för den andra säsongen, men Netflix-chefen Ted Sarandos säger till Variety att den ”bara är början på 'Squid game'-universumet”.

”Squid Game” blev snabbt ett globalt fenomen efter premiären i september i fjol. Serien handlar om en grupp djupt skuldsatta personer som inbjuds att delta i en serie barnspel med livshotande konsekvenser för att få en chans att vinna en stor summa pengar och för att roa rika.

Serien är Netflix mest tittade någonsin och tidigare har regissören Hwang Dong-hyuk bekräftat en säsong två, men nu är det officiellt att serien kommer att fortsätta visas på Netflix. 

Regissören har också berättat att det fanns ett alternativt slut på den första säsongen som gjort det omöjligt att göra en andra säsong.

Detaljerna om den nya säsongen har varit och är fortfarande få.

– Jag har fått så många kommentarer och frågor om säsong två. Jag har grundhistorien klar i mitt huvud och jag är just nu i processen att brainstorma fram detaljerna, men det finns inget konkret, sa regissören Hwang Dong-hyuk till Entertainment tonight i slutet av förra året.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.