Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Efter strypgreppet: Nigella utan vigselring

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Nigella har inte längre på sig sin vigselring.
Foto: Wenn Ltd

Efter strypgreppet på en restaurang - nu har tv-kocken Nigella Lawson tagit av sig vigselringen, skriver The Sun.

Nigella har också flytt huset där maken Charles Saatchi, som kom undan med en varning efter stryptaget, bor.

Nigella Lawson, 53, fångades på bild i The Sun där den populära tv-kocken utsattes för ett strypgrepp av sin make, miljardären Charles Saatchi, 70, under ett restaurangbesök för en dryg vecka sedan.

Saatchi har ursäktat det hela med att det var ett "lekfullt litet bråk". Han klarade sig också undan med en varning från polisen. Samtidigt har Nigella flytt huset där hon bott med maken, något han menar bara beror på att allt ska lugna ner sig.

Men nya bilder visar nu att Nigella tagit av sig vigselringen, skriver The Sun. Stjärnan hyr nu en lägenhet och sågs i närheten av den i dagarna. Enligt The Sun verkar tv-kocken ha tappat i vikt och pratade i telefon under en kort promenad för att äta frukost.

– Hon såg ut att vara ljusår från den vackra kvinnan man ser på tv. Det här har tagit hårt på henne, säger en källa till The Sun.

Nigella, som varit gift med Saatchi i tio år, har tidigare berättat att hon tog av sig sin vigselring först 4 månader efter sin förra makes död. Hon har också tidigare beskrivit Saatchi som "explosiv".

Nigella har ännu inte kommenterat händelsen då hennes make tog strypgrepp på henne utanför en exklusiv restaurang.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.