Isabella Cruise har gett sig in i modebranschen och startat sitt eget märke BKC, som står för Bella Kidman Cruise. Foto: KGC-305 / STELLA PICTURES 90954-1Isabella Cruise har gett sig in i modebranschen och startat sitt eget märke BKC, som står för Bella Kidman Cruise. Foto: KGC-305 / STELLA PICTURES 90954-1
Isabella Cruise har gett sig in i modebranschen och startat sitt eget märke BKC, som står för Bella Kidman Cruise. Foto: KGC-305 / STELLA PICTURES 90954-1
Kidman och Cruise skilde sig 2001. Foto: MICHAEL CRABTREE / AP PAKidman och Cruise skilde sig 2001. Foto: MICHAEL CRABTREE / AP PA
Kidman och Cruise skilde sig 2001. Foto: MICHAEL CRABTREE / AP PA
Nu uppges Kidman vara på väg att närma sig dottern. Foto: MIKE NELSON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNNu uppges Kidman vara på väg att närma sig dottern. Foto: MIKE NELSON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Nu uppges Kidman vara på väg att närma sig dottern. Foto: MIKE NELSON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Tom Cruise, 55. Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWSTom Cruise, 55. Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS
Tom Cruise, 55. Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS

Efter sprickan – Kidman återförenas med dottern

Publicerad

17 år efter skilsmässan från Tom Cruise, 55, knyter Nicole Kidman, 50, nya band med dottern Isabella Cruise, som återigen uppges vara delaktig i stjärnans liv.

När dottern satsar på sitt nya modemärke erkänner hon nu mammans efternamn offentligt.

– Bella och Nicole har verkligen kommit närmre varandra de senaste månaderna. De är båda fokuserade på att komma framåt i sin relation, berättar en vän till familjen enligt Radaronline. 

Efter skilsmässan från Tom Cruise 2001 uppstod en spricka mellan Nicole Kidman och hennes barn Isabella och Connor.

17 år senare knyts nya band i familjen och stjärnan uppges vara närmre sin dotter än tidigare.

Nu har Isabella Cruise gett sig in i modebranschen och startat sitt eget t-shirtmärke. Som namn på märket har hon valt BKC, som står för Bella Kidman Cruise.

Det uppges vara första gången som dottern offentligt erkänt sin mammas efternamn, skriver Radaronline.

– Bella och Nicole har verkligen kommit närmre varandra de senaste månaderna. De är båda fokuserade på att komma framåt i sin relation, berättar en vän till familjen för tidningen.

 

LÄS MER: Nicole Kidmans stora fejd – med barnen 

 

Hoppas det för familjen samman

Nicole Kidman har tidigare berättat om den bristfälliga kontakten som hon har med sina två barn med Tom Cruise. Bland annat ska hon ha medgett att de inte brukar ringa till henne – och att hon inte var närvarande på dotterns bröllop 2015.  

 

Nicole Kidman och Tom Cruise 1999.Foto: MICHAEL CAULFIELD / AP

Efter skilsmässan från Tom Cruise gifte sig Nicole Kidman med countrysångaren Keith Urban 2006 och tillsammans har de två döttrar på 8 och 9 år. 

Nu hoppas Isabella Cruise på att hela familjen ska komma närmre varandra.

– Bella hoppas att de alla kan komma bättre överens – men vet att det fortfarande är en låg väg kvar, säger familjevännen enligt Radaronline.

Nicole Kidman har den senaste tiden haft stora framgångar med tv-serien ”Big little lies” där hon spelar mot svenska skådespelaren Alexander Skarsgård.

 

LÄS MER: Nicole Kidmans förändring – går inte att känna igen 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag