Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter sparkningarna: Ellen DeGeneres ber om ursäkt

Ellen DeGeneres.
Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: J. SHARMA/BRUJA,PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS

Ellen DeGeneres väljer nu att be om ursäkt till sina anställda, efter larmen om dålig arbetsmiljö på ”The Ellen Degeneres show”.

Programledaren samlade de anställda över ett videosamtal och bad om förlåtelse, säger en uppgiftslämnare till People.

– Jag försöker vara den bästa personen jag kan vara, och jag försöker lära mig av mina misstag, ska DeGeneres ha sagt.

Anklagelserna har haglat tätt mot Ellen DeGeneres och och ”The Ellen DeGeneres show”. Både tidigare och nuvarande anställda har vittnat om en giftig arbetsmiljö med raseriutbrott och dålig attityd från programledaren själv, och sexuella trakasserier från flera av producenterna.

Nu har DeGeneres valt att be sina anställda om ursäkt, efter att toppproducenterna Ed Glavin, Kevin Leman och Jonathan Norman alla har fått lämna sina jobb efter en internutredning, rapporterar People.

Bad om ursäkt i ett videosamtal

Programledaren samlade personalen över ett videosamtal, och konstaterade att hon inte var perfekt, berättar en person som var med på videosamtalet för People.

– Jag är en person med många lager. Jag försöker vara den bästa personen jag kan vara, och jag försöker lära mig av mina misstag, sa Ellen DeGeneres på mötet.

– Jag har fått höra att vissa människor känt att jag inte varit snäll eller att jag varit kort mot dem, eller för otålig. Jag ber om ursäkt till alla som känner att jag sårat deras känslor på något sätt.

”Var emotionell”

Uppgiftslämnaren säger till People att programledaren verkar uppriktig med sin önskan att bättra sig.

– Ellen var emotionell, hon var empatisk och ville att det ska bli bättre och att hon ska bli mer tillgänglig. Hon erkände att hon kan vara introvert emellanåt, och bad om ursäkt om det hade upplevts som sårande.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.