NYSTART. Tv-profilen hämtade styrka i barnen och sina hemliga projekt för att gå vidare från Niclas Wahlgren. Foto: Olle SporrongNYSTART. Tv-profilen hämtade styrka i barnen och sina hemliga projekt för att gå vidare från Niclas Wahlgren. Foto: Olle Sporrong
NYSTART. Tv-profilen hämtade styrka i barnen och sina hemliga projekt för att gå vidare från Niclas Wahlgren. Foto: Olle Sporrong
Efter den tuffa hösten med separationen från Niclas Wahlgren tog Laila Bagge en paus. Foto: Olle SporrongEfter den tuffa hösten med separationen från Niclas Wahlgren tog Laila Bagge en paus. Foto: Olle Sporrong
Efter den tuffa hösten med separationen från Niclas Wahlgren tog Laila Bagge en paus. Foto: Olle Sporrong
Foto: Olle SporrongFoto: Olle Sporrong
 Foto: Olle Sporrong

Efter skilsmässan – så går Laila Bagge vidare

Publicerad

Här är Laila Bagges nystart.

Tv-profilen hämtade styrka i barnen och sina hemliga projekt för att gå vidare från Niclas Wahlgren.

"Nu är jag tillbaka", skriver hon på sin blogg.

Efter den tuffa hösten med separationen från Niclas Wahlgren tog Laila Bagge en paus.

Så snart "Idol"-säsongen var över drog Laila Bagge till Maldiverna för att hämta energi. Hon beskrev då att hon var "onormalt slut".

– Det har varit tunga veckor. Så det passar alldeles utmärkt. Det ska bli jävligt skönt att rymma i väg lite granna. Jag åker med min son. Det blir bara ta det lugnt, ladda batterierna, simma med fiskarna och äta gott, sa hon till Expressen då.

Nu skriver tv-profilen själv om sin timeout på sin blogg.

Kopplade ned

För att samla kraft kopplade Laila Bagge ned, och uppdaterade bara sina sociala medier sparsamt.

"Tanken har varit att jag ska vara lika aktiv som vanligt. Men tyvärr så har jag känt att jag verkligen måste prioritera mig själv och mina barn för att få tillbaka styrkan och vara samma starka Laila som jag brukar vara", skriver hon.

Laila Bagge beskriver omställningen från paradissemester till verkligheten som tuff.

Men hon betonar hur välgörande ensamtiden, och umgänget med barnen var för att kunna gå vidare.

"Starkare än någonsin"

"Att komma tillbaka från en fantastisk semester och ett lugn och genast bli insparkad i verkligheten av allt vad en separation innebär är rätt tungt. Jag känner därför att den här tiden för mig själv med barnen har varit viktig och nu känner jag mig återhämtad och starkare än någonsin", skriver hon.

På bloggen konstaterar Laila Bagge att hon är tillbaka.

Trots den tuffa hösten ser hon nu ljust på framtiden, som innehåller en rad hemliga satsningar.

Var gifta i fyra år

"Jag ser fram emot 2015 det är många spännande projekt som drar igång då och nya roliga spännande utmaningar som väntar, så jag kommer att få ett fullspäckat år kan man säga"

Det var i november som Laila Bagge och Niclas Wahlgren lämnade in en skilsmässoansökan, efter mer än fyra år som gifta.

"Vi har i dag lämnat in ansökan om skilsmässa till Stockholms tingsrätt och hoppas att vårt privatliv respekteras under denna jobbiga tid framför allt då det finns barn med i bilden", skrev Laila Bagge på bloggen då.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag