Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter skilsmässan – så går Laila Bagge vidare

NYSTART. Tv-profilen hämtade styrka i barnen och sina hemliga projekt för att gå vidare från Niclas Wahlgren.Foto: Olle Sporrong
Efter den tuffa hösten med separationen från Niclas Wahlgren tog Laila Bagge en paus.Foto: Olle Sporrong
Foto: Olle Sporrong

Här är Laila Bagges nystart.

Tv-profilen hämtade styrka i barnen och sina hemliga projekt för att gå vidare från Niclas Wahlgren.

"Nu är jag tillbaka", skriver hon på sin blogg.

Laila Bagges tuffa höst

Mitt under brinnande "Idol"-säsong kom nyheten om att Laila Bagge och Niclas Wahlgren skiljer sig efter mer än fyra år som gifta.

Efter beskedet stöttades hon av vännerna, som ordnade en kärleksöverraskning som rörde Laila till tårar. Även exmaken Anders Bagge fanns där, och de två pratade i telefon varje dag.

Under direktsändningarna hintade Laila Bagge flera gången om den tuffa tiden, bland annat genom kommentaren: "Vem fasiken har inte haft en tuff vecka?"

Tv-profilen tog också paus från sin podcast tillsammans med Anders Bagge.

Efter den tuffa hösten med separationen från Niclas Wahlgren tog Laila Bagge en paus.

Så snart "Idol"-säsongen var över drog Laila Bagge till Maldiverna för att hämta energi. Hon beskrev då att hon var "onormalt slut".

– Det har varit tunga veckor. Så det passar alldeles utmärkt. Det ska bli jävligt skönt att rymma i väg lite granna. Jag åker med min son. Det blir bara ta det lugnt, ladda batterierna, simma med fiskarna och äta gott, sa hon till Expressen då.

Nu skriver tv-profilen själv om sin timeout på sin blogg.

Kopplade ned

För att samla kraft kopplade Laila Bagge ned, och uppdaterade bara sina sociala medier sparsamt.

"Tanken har varit att jag ska vara lika aktiv som vanligt. Men tyvärr så har jag känt att jag verkligen måste prioritera mig själv och mina barn för att få tillbaka styrkan och vara samma starka Laila som jag brukar vara", skriver hon.

Laila Bagge beskriver omställningen från paradissemester till verkligheten som tuff.

Men hon betonar hur välgörande ensamtiden, och umgänget med barnen var för att kunna gå vidare.

"Starkare än någonsin"

"Att komma tillbaka från en fantastisk semester och ett lugn och genast bli insparkad i verkligheten av allt vad en separation innebär är rätt tungt. Jag känner därför att den här tiden för mig själv med barnen har varit viktig och nu känner jag mig återhämtad och starkare än någonsin", skriver hon.

På bloggen konstaterar Laila Bagge att hon är tillbaka.

Trots den tuffa hösten ser hon nu ljust på framtiden, som innehåller en rad hemliga satsningar.

Var gifta i fyra år

"Jag ser fram emot 2015 det är många spännande projekt som drar igång då och nya roliga spännande utmaningar som väntar, så jag kommer att få ett fullspäckat år kan man säga"

Det var i november som Laila Bagge och Niclas Wahlgren lämnade in en skilsmässoansökan, efter mer än fyra år som gifta.

"Vi har i dag lämnat in ansökan om skilsmässa till Stockholms tingsrätt och hoppas att vårt privatliv respekteras under denna jobbiga tid framför allt då det finns barn med i bilden", skrev Laila Bagge på bloggen då.