Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Efter sexryktet – Spice Girls-stjärnan berättar nu

Geri ”Ginger Spice” Halliwell ska ha varit rasande efter Mel Bs uttalande.
Foto: HARSHA GOPAL, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Mel B och Geri Halliwell ska ha tillbringat en natt tillsammans på 90-talet.
Foto: PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

En het natt mellan de två Spice Girls-kollegerna och att de ska ha varit älskare under en längre tid. 

Ryktena har florerat kring Geri Halliwell och Mel B - men nu ryter Ginger Spice ifrån och meddelar att det hela inte stämmer, rapporterar Mirror.

”Hon vill att ni ska veta att senaste tidens rapporteringar inte är sanna och att de skadat hennes familj”, skriver Halliwell i ett pressmeddelande.

Mel B, även känd som Scary Spice vars namn egentligen är Melanie Brown, gästade tv-programmet ”Piers Morgan's Life Stories”. Där avslöjade hon att hon tillbringat en passionerad natt med bandkollegan Geri Halliwell. 

”Vi var bästa vänner. Det bara hände. Har du aldrig gjort det?”, sa Mel B i programmet.

Händelsen ska ha ägt rum under bandets storhetstid på 90-talet. Men trots det stora tidsspannet rådde det enligt Mirror tumult efter programmet när Mel B försvann i väg för att ringa upp Geri Halliwell och be om ursäkt. 

Geri Halliwell rasande

Tanken är att Spice Girls ska ut på världsturné under 2019 men många blev rädda för att turnén skulle ställas in efter Mel B:s uttalande.

Geri Halliwell ska ha försökt tvätta bort stämpeln som partyprinsessa sen hon gifte sig med Formel 1-mogulen Christian Horner och ska enligt rykten ha blivit rasande efter att ha hört vad Mel B berättat om. 

Spice Girls ska ut på turné under 2019.
Foto: MATT DUNHAM / AP TT NYHETSBYRÅN
Sen 2015 är Geri Halliwell gift med Formel 1-mogulen Christian Horner.
Foto: I-IMAGES / ZUMAPRESS.COM/ALL OVER PRESS ZUMA PRESS

Ser fram emot turnén

När nya rykten nådde Spice Girls-medlemmen fick hon nog. Mirror skriver att det gått rykten om att Geri Halliwell och Mel B ska ha varit älskare under ett år och att Geri Halliwell nu vägrar prata med Mel B. 

I ett pressmeddelande via sin representant meddelar Geri Halliwell att ”Det har varit en besvikelse att behöva läsa om dessa rykten igen, speciellt på Mors dag av alla dagar”

”Hon vill att ni ska veta att senaste tidens rapporteringar inte är sanna och att de skadat hennes familj”.

Geri Halliwell meddelade även att hon älskar sina kolleger i Spice Girls och att hon ser fram emot att träffa dem och alla fans ute på turnén för att skapa nya minnen. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.