Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zara och modellen visar sin kärlek öppet

Zara Larsson vann en grammis tidigare i år.Foto: /IBL / /IBL
Zara Larsson.Foto: OLLE SPORRONG
Brian Whittaker.Foto: WWD/REX/SHUTTERSTOCK / WWD/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Att Zara Larsson ska ha hittat kärleken i modellen Brian Whittaker har fansen spekulerat kring länge – men artisten har inte gått ut med vem hennes nya pojkvän är.

Nu visar modellen sin kärlek till den svenska stjärnan öppet på sociala medier, och fansen går i taket över parets relation.

"Älskling", skriver Whittaker till en bild på Zara Larsson på Twitter.

Zara Larsson, 19, har hittat kärleken igen. Efter ett omskrivet uppbrott från sin svenska kille Ludwig Kronstrand, har världsstjärnan nu gått vidare – till brittiska modellen Brian Whittaker, 17.

Trots att den svenska artisten har varit ganska hemlighetsfull kring vem hennes nya pojkvän är, så tog det inte lång tid för hennes fans att gissa sig till vem som hade stulit hennes hjärta.

Och nu verkar paret vara mer redo att visa upp sin kärlek för världen. Redan tidigare har Zara Larsson svarat fans på Twitter när de skrivit om henne och Brian Whittaker, och de har fotats tillsammans på galor.

Men nu är det Brian Whittaker som vill hylla sin vackra flickvän – på Twitter publicerar han två av Zara Larssons selfies, som hon själv lagt ut på Instagram tidigare, och skriver "Älskling", till bilderna. Trots att Whittaker är britt skriver han alltså på svenska.

Zara Larsson valde att svara "Baby", alltså älskling på engelska. 

 

LÄS MER: Zara Larsson i bråk – ”Om allvarliga saker”

 

Fansen hyllar Zara Larssons och Brian Whittakers kärlek på Twitter

 

LÄS MER: Zara Larsson utnyttjad för nazistiskt budskap

 

Och nu blir parets fans galna på sociala medier, över att Larsson och Whittaker äntligen visar vad de tycker om varandra.

"Jag smälter!", skriver en person.

"Ni är så gulliga, jag gråter", skriver ett annat fan.

"Det här är så gulligt. Drömparet!", hyllar en annan.

https://twitter.com/brianhwhittaker/status/878385228523466752https://twitter.com/zaralarsson/status/878404043252674560

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.