Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter pausen – Danny Saucedos nya projekt: ”Video som flörtar”

Danny Saucedo är tillbaka med sin nya singel ”Ere bara jag”Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Nu kan du se den speciella musikvideon allra först här på Expressen.Foto: Youtube.
”Jag ville skapa en abstrakt video som flörtar med de frågor som upptar en del av mina vardagliga tankar och upplevelser”, säger Danny Saucedo om videon.Foto: Youtube.

Danny Saucedo är tillbaka med sin nya singel ”Ere bara jag” – och nu kan du se den speciella musikvideon allra först här på Expressen.

”Jag ville skapa en abstrakt video som flörtar med de frågor som upptar en del av mina vardagliga tankar och upplevelser”, säger Danny Saucedo om videon.

Danny Saucedo är tillbaka.

Nya singeln ”Ere bara jag” är artistens första släpp under 2020, och nu släpper Saucedo sin nya musikvideo till låten – som du kan se först av alla här på Expressen.

”Jag ville skapa en abstrakt video som flörtar med de frågor som upptar en del av mina vardagliga tankar och upplevelser, samt belysa namn som betytt mycket för framfarten av människans utveckling vetenskapligt och religiöst då jag anser att vetenskap och religion är två sidor av samma mynt”, säger Danny Saucedo om den speciella videon.

https://www.youtube.com/watch?v=HoXtmqEtpNM

Regissör: David Lindberg
Illustratör: Francisca Sampaio

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.