Paris Hilton har fått en härlig gåva Foto: MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK / MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESParis Hilton har fått en härlig gåva Foto: MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK / MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Paris Hilton har fått en härlig gåva Foto: MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK / MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Paris och Chris pussas på röda mattan Foto: BUCKNER/VARIETY/REX/SHUTTERSTOC / BUCKNER/VARIETY/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESParis och Chris pussas på röda mattan Foto: BUCKNER/VARIETY/REX/SHUTTERSTOC / BUCKNER/VARIETY/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Paris och Chris pussas på röda mattan Foto: BUCKNER/VARIETY/REX/SHUTTERSTOC / BUCKNER/VARIETY/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Pojkvännens intima gåva efter Hiltons hårda festande

Publicerad

Paris Hilton drog ner på sitt festande för kärleken Chris Zylka. 

Nu har han besvarat gesten – och överraskade tv-profilen med en hudnära gåva. 

”Jag är en så lycklig tjej!”, skriver Paris Hilton. 

Paris Hilton, 36, överraskades av kärleken med en hudnära gåva. Pojkvännen Chris Zylka, 32 – skådespelare känd från ”The Amazing Spider-Man” – hade besökt tatueringsstudion. 

Motivet för gaddningen? Texten ”Paris” i det klassiska Disney-typsnittet. 

Det var i torsdags som tv-stjärnan Paris Hilton berättade för sina 7,5 miljoner följare på Instagram om pojkvännens fina gest. 

Paris Hilton publicerade ett foto på tatueringen och skrev:

”Jag är en så lycklig tjej! Min kärlek överraskade mig med tatuering med mitt namn i Disneys typsnitt. Han berättade att det var för att jag är hans mest magiska ställe på jorden och att han äntligen hittat sin sagoprinsessa”

https://www.instagram.com/p/BWgy-qrn6Mw/?taken-by=parishilton

Paris Hilton: ”Jag är en så lycklig tjej”

 

LÄS MER: Paris Hiltons plan med nya kärleken

 

Paris Hiltons följare hyllar henne och pojkvännen för bilden och tilltaget. Drygt 75 000 följare har gillat inlägget. 

Paris Hilton hade ett kontrakt med en klubb på spanska partyön Ibiza för att vara där och festa i fem månader i år. Men Paris valde att dra ner på uppdraget – för att kunna umgås mer med kärleken. 

– Nu när jag är i ett seriöst förhållande och min pojkvän har filmprojekt, så kan jag inte vara värdinna under hela perioden på fem månader, kommenterade hon för Daily Summer i maj. 

 

LÄS MER: Stjärnan är Paris Hiltons nya pojkvän 

 

”Seriöst förhållande”

Det är inte första gången en kändis låter tatuera sin älskades namn. 

Johnny Depp tatuerade in sin dåvarande kärlek Winona Ryders namn. När de gick skilda vägar besökte skådespelaren tatueraren igen – och lämnade med texten ”Wino Forever”. 

Han är inte ensam om att ha ångrat sig efter att ha lagt sig under nålen. Pamela Anderson gjorde om sin ”Tommy”-tatuering – efter att det tog slut med Tommy Lee. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag