Måns förändring med Ciara: ”Blev väldigt tydligt”

Ciaras romantiska överraskning till Måns
Ciara och Måns Zelmerlöw medverkar i ”Tillsammans med Strömstedts”.
Foto: TV4
Paret bjuder in Niklas och Jenny Strömstedts till sommarhuset utanför Båstad.
Foto: TV4
Måns Zelmerlöw berättar om sin otrohet i tidigare förhållanden.
Foto: TV4
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Måns Zelmerlöw har öppet berättat om sin otrohet i tidigare förhållanden.

Men den numera gifta småbarnspappan är övertygad om att de dagarna nu är förbi.

– Det blev väldigt tydligt när jag träffade Ciara. Det kom en punkt där, säger artisten i ”Tillsammans med Strömstedts”.

Har du varit otrogen?

Ciara Zelmerlöw, 33, och Måns Zelmerlöw, 34, träffades 2016 och är sedan ett drömbröllop i Kroatien 2019 även äkta makar.

I torsdagens avsnitt ”Tillsammans med Strömstedt” tar paret emot Jenny och Niklas Strömstedt i deras sommarhus i Båstad.

När Niklas Strömstedt och Måns Zelmerlöw ensamma lagar mat i köket glider samtalet in på otrohet, något som Zelmerlöw tidigare har berättat om, då han bland annat ha gått i terapi för det.

– När man ser på det i efterhand tror jag det handlar om att jag bara inte var redo för ett förhållande då. Jag kände väl att... jag vet inte. Jag var bara inte där än, säger han i programmet och tar samtidigt god tid på sig att hitta rätt ord.

Måns: ”Sedan dess är det inga problem”

Men sedan Måns Zelmerlöw, som bland annat varit ihop med Marie Serneholt, blev tillsammans med sin nuvarande fru har någonting förändrats, menar han.

– Det blev väldigt tydligt när jag träffade Ciara. Det kom en punkt där. Trots att jag har turnerat sedan dess så är det inga problem.

Niklas Strömstedt undrar också om orsakerna till Zelmerlöws otrohet i tidigare förhållanden och frågar om det handlar om ett bekräftelsebehov som behöver stillas.

– Det var nog det. Det var nog en kombination av du hade ett bekräftelsebehov som ville stillas, plus att du kanske inte var nöjd eller glad i ditt förhållande. I kombination med att det festades extremt mycket i de perioderna. För så är det ju, är du på turné och har gigat så blir det ju gärna lite fest efteråt.

Ciara och Måns Zelmerlöw gifte sig 2019.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
”Hon ger mig något som jag inte varit med om tidigare. Att jag kan var så mig själv med henne”, säger Måns om Ciara.
Foto: TV4

Lockdown det ”ultimata testet”

Men även om makarna Zelmerlöw ibland bråkar intensivt tycks Måns Zelmerlöw vara mer än nöjd med sin nuvarande relation med Ciara. Han menar att den hårda ”lockdown” som infördes i parets nuvarande hemland Storbritannien under pandemin varit ”det ultimata testet” på förhållandet.

– Hon ger mig något som jag inte varit med om tidigare. Att jag kan var så mig själv med henne. Och hon ger mig väldigt, väldigt mycket skit. Alltså rättvist skit ofta. Sen kan det vara orättvis skit också. Hon är väldigt ärlig och det tror jag är bra, säger han i programmet.

Måns och Ciara Zelmerlöw om missfallet: "Väldigt jobbigt"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.