Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter lyxrenoveringen – Bianca vill göra om igen

Bianca Ingrossos krav på Philippe – då ska de ha barn
Bianca Ingrosso vill göra om sin lägenhet.Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Detta knappa halvåret efter att hon visat upp sin nyrenoverade lägenhet på Youtube. Foto: Youtube
Framförallt tycks Ingrosso ha tröttnat på de guldiga inslagen i lägenheten.

Bianca Ingrosso, 25,  köpte en ny lägenhet i januari 2019 och har sedan dess genomfört stora renoveringar för att få till exakt den stil hon själv vill ha sitt hem.

Men nu tycks influencern och entreprenören ha tröttnat på vissa delar av bostaden.

– Jag vill göra om så mycket. Bort med det guldiga, säger hon i en ny vlogg på Youtube. 

Marmorgolv i hallen, ett totalrenoverat badrum, ett helt nytt kök, sovrum med sminkbord som har hyllor hela vägen upp till taket och en ”walk in closet”, är några av inslagen i Bianca Ingrossos lyxlägenhet på Östermalm i Stockholm.

– Jag har verkligen gått all in i den här lägenheten. Det har inte varit billigt. Det har inte snålats och det har fan varit värt det. Jag har faktiskt aldrig känt mig mer hemma någon annanstans, någon gång i mitt liv än i den här lägenheten, berättar influencern i en vlogg på Youtube i augusti förra året, där hon för första gången visade upp sitt hem efter renoveringen. 

Men nu verkar Bianca Ingrosso ha ledsnat på vissa av inslagen i lägenheten och vill därför återigen göra om.

– Jag vill göra om så mycket. Bort med det guldiga, in med mer natur, trä, brunt, svart, grått, säger hon i en vlogg där hon står bland hyllorna i en inredningsbutik.

– Varför är jag sån här?, frågar hon sedan sig själv.

Vill byta ut det guldiga 

Kort senare i videon berättar Bianca lite mer om sin nya planer för bostaden:

– Jag är ju lite inne på att göra om lite hemma. Byta ut soffbord, byta ut sänglampor, sängbord. Byta ut en del av det guldiga helt enkelt.

Tidigare har Bianca Ingrosso också berättar om det omfattande jobbet med belysningen i lägenheten. Där hennes krav var att ha belysning i varje skåp och låda i lägenhetens köksdel. 

– Jag var tvungen att stå för att göra om hela byggnadens elgrund för att mitt kök drar så mycket el, berättar influencern.

Det hade Bianca Ingrosso gjort om hon inte var känd

Det hade Bianca Ingrosso gjort om hon inte var känd

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.