Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svaret från ”Paradise hotel” efter Josies video

Under en fest i ”Paradise Hotel” ska Niclas Hansen ha försökt kyssa Josie Capllonch mot hennes vilja.
Josie Capllonch i videon där hon berättar om händelsen som aldrig visades på tv.
Foto: Youtube
Paradise Hotel 2020.
Foto: FREDRIK NILSSON / Viaplay

Under en fest i ”Paradise Hotel” ska Niclas Hansen ha försökt kyssa Josie Capllonch mot hennes vilja, samtidigt som han satt sig i gränsle över henne. 

Händelsen visades aldrig i tv, men har tagits upp i sociala medier.

Nu ställer sig Josie Capllonch kritisk till produktionens agerande. 

En festkväll från årets ”Paradise hotel” har varit en snackis i sociala medier den senaste tiden.

Deltagaren Josie Capllonch, 33, har uppgett att hon hamnade i en obekväm situation med deltagaren Niclas Hansen.

Tv-profilen berättar på Youtube att hon gick på toaletten på kvällen, varpå Niclas Hansen följde med. Enligt Josie Capllonch försökte Niclas Hansen där kyssa henne, dels på toaletten, dels på golvet efteråt.

– Niclas är en väldigt stark person och jag blir jätteobekväm, jag säger nej, flera gånger, berättar Capllonch i sin Youtubevideo.

Efter en stund ska deltagaren Hanna Bodelson ha kommit in i rummet.

– Hanna säger till honom att sluta men han lyssnar inte, för han är full, som han har sagt. Tydligen är det en ursäkt för att behandla kvinnor hursomhelst och det är därför jag sitter här i dag och tar upp det här, för det är inte okej.

Ifrågasätter agerandet

Josie Capllonch förklarar vidare att hon mådde dåligt efter händelsen hon beskriver. Produktionen ska enligt henne ha ringt till det rum de varit i, men inte ingripit på något annat vis. Enligt Josie Capllonch ska produktionen sedan ha frågat om hon ville att Niclas skulle lämna programmet. 

På Youtube frågar sig Josie Capllonch om det verkligen var rimligt att lägga det ansvar på henne i situationen.

I ett mejl till Expressen skriver Nent groups presschef Susanne Nylén att produktionen ingrep efter händelsen och att de redde ut konflikten dagen efter. 

Josie har flera viktiga poänger i sitt inslag. Det är alltid produktionens ansvar att avgöra om en deltagare får stanna kvar eller ej och i detta fall ville man säkerställa att Josie var okej med att han fick vara kvar”, säger Susanne Nylén som också svarar:

”Enligt de uppgifter vi fått av produktionsbolaget ska det dagen efter ha varit utagerat för alla inblandade.”

Niclas Hansen: ”Missförstånd”

Niclas Hansen har endast gett sin syn på händelsen via sina sociala medier.

På Instagram hävdar att det var ett missförstånd och att han ska ha bett om ursäkt efteråt.  

– Jag var så full att jag knappt kunde stå på benen. Jag skulle säga hej så jag la mig över henne då jag ville krama om Josie, då jag tycker om Josie. Då jag var så full förstod jag inte att hon sa att det var nog. Jag förstod inte att hon inte ville krama mig. Så vi båda ramlade ned på golvet, säger han på Instagram.

Efter att ha sett Niclas Hansens inlägg på Instagram valde Josie Capllonch att ”sätta ner foten” och lägga ut sin Youtube-video.

– Full, full full, full. Som man, om det är en ursäkt för dig att sitta på en kvinna som säger nej, det är inte okej. Sånt här beteende från män går så ofta förbi. Åh, jag blir så upprörd, det är inte okej. Full eller inte full, säger någon nej är det ett nej. Vad hon än har på sig, hur hon än ser ut, om hon säger nej är ett nej alltid ett nej. 

Flera tittare har noterat att deltagaren efter händelsen lät bli att dricka alkohol i programmet. 

”Han serverades inte mer alkohol den kvällen och valde sedan självmant att inte dricka mer under säsongen”, skriver Susanne Nylén.

Niclas Hansen säger själv att händelsen är ett stort missförstånd.
Foto: Expressen TV

”Olika uppfattningar om vad som hände”

Nent groups presschef Susanne Nylén skriver att deltagarna har olika uppfattningar om vad som hände. 

”Josie har sin uppfattning av vad som hände och det har vi full respekt för. Tyvärr verkar minnesbilderna gå lite isär om denna kväll men utan att gå in på detaljer stämmer varken Josies eller Niclas version till fullo. Det förringar dock inte framför allt Josies upplevelse av incidenten.” 

Kommer inte vara med igen

Josie Capllonch har nu bestämt sig för att inte ställa upp i ”Paradise hotel” igen. Hon vänder sig också till produktionen och undrar varför Niclas Hansen, som det ryktas om, tillåts vara med i nästa säsong.

– Jag tar upp det här nu för att det har kommit ut, säger hon i sin video. 

Expressen har sökt Josie Capllonch och Niclas Hansen. 

Bråket i PH – deltagare lämnar inspelningen 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.