Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter ihärdiga romansryktet – nu berättar Céline Dion

Romansrykten kring Céline Dion och Pepe Muñoz har varit intensiva den senaste tiden.Foto: AGENCE / BESTIMAGE / /IBL BEST IMAGE
Stjärnan tillbakavisar nu ryktena. Foto: FOOTWEAR NEWS/REX/SHUTTERSTOCK / FOOTWEAR NEWS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Den kanadensiska sångerskan ger sig ut på en ny turné senare i år. Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN

Céline Dion har allt mer frekvent synts tillsammans med dansaren och illustratören Pepe Muñoz – något som kickat i gång romansrykten.

Rykten som stjärnan nu försöker skjuta ner.

– Pepe är gay, säger stjärnan i en tv-intervju med Extra. 

Den kanadensiska världsartisten Céline Dions make René Angélil gick bort i cancer 2016.

Efter att både René Angélil och även sångerskans bror dog samma år har Céline Dion umgåtts mycket med Pepe Muñoz. Enligt Huffington Post ska Dion se Muñoz som ett stöd för ”att komma tillbaka själsligt”. 

Men trots att artisten själv hela tiden har betonat att de båda bara är vänner så har kärleksryktena fortsatt att bara eskalera.

Något som till sist har fått Céline Dion att ryta ifrån.

– Pepe är gay. I början var det vissa som inte visste det, säger hon i intervjun med Extra, och fortsätter:

– Grejen är att han är min bästa vän. Vi dansar tillsammans och har han gjort så mycket för mig. Bara en sådan sak som att hålla min hand. Det är något jag inte har fått uppleva på en lång tid.

 

Pepe Muñoz och Céline Dion tillsammans på modeveckan i Paris i januari förra året. Foto: BAKOUNINE/ABACA / BAKOUNINE/ABACA STELLA PICTURES

Céline Dion: ”Han har gjort så mycket för mig”

Den 51-åriga stjärnan har efter den svåra tiden nyligen annonserat att en ny skiva är på gång. Dessutom ger hon sig ut på en ny turné senare i år.

En av anledningarna till att Céline Dion lyckats ha komma tillbaka efter de dubbla tragiska dödsfallen är enligt Huffington Post, just nära vännen Pepe Muñoz.

– Han har gjort så mycket för mig. För min mentala hälsa, för min spiritualitet, för min styrka. Min inre styrka, berättar hon. 

 

Samtidigt säger Dion att romansryktena i grund och botten inte bekymrar henne.

– Jag bryr mig inte, för han är snygg och han är min bästa vän.