Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter fejkfrieriet i SVT – blev ett par på riktigt

Sandra Tauberman och Emil Ibjer
Programledaren Malin Olsson i ”Vem bor här?”
Emil Ibjers hem i ”Vem bor här?”
Sandra Taubermans hem i ”Vem bor här?”
Sandra Taubermans hem i ”Vem bor här?”
Emil Ibjers hem i ”Vem bor här?”
1 / 7

I förra veckans ”Vem bor här?” sprakade det till mellan Sandra Tauberman och Emil Ibjer, och programmet slutade med ett låtsasfrieri.

Efter inspelningen uppstod äkta kärlek mellan de inredningsintresserade deltagarna.

– Frieriet i tv var ett hemligt budskap om att jag var väldigt förälskad, säger Emil Ibjer.

Utvecklingschefen Sandra Tauberman, 43, och brandmannen Emil Ibjer, 46, blev övertalade att medverka i ”Vem bor här?”, SVT-programmet där fem främlingar besöker varandras hem och gissar vem som bor var.

Emil Ibjer visade upp sitt nostalgiska hem i Lövestad, och Sandra Tauberman imponerade många med sin häftiga bostad – en gammal restaurang i Malmö. Efter att ha sett hennes bostad föll Emil Ibjer ner på knä och friade. 

– Vill du gifta dig med mig? Tänk vilken fusion det skulle bli, sa han i slutet av programmet.

https://www.instagram.com/p/Bv2I_VlgwKO/

Kärleken slog ner som en bomb

I dag är Sandra Tauberman och Emil Ibjer glada att de medverkade. Emil Ibjer gissade rätt på var alla bodde och vann 10 000 kronor – men den största vinsten var att han och Sandra Tauberman träffades och blev kära.

– Jag friade lite på skoj, lite på allvar. Naturligtvis ville jag göra bra och rolig tv, men det var dubbelbottnat. Det var också ett hemligt budskap om att jag var väldigt förälskad, säger han.

”Vem bor här?” spelades in under tre dagar för ett halvår sedan och sedan dess har paret i stort sett varit oskiljaktiga. Att deltagare har blivit tillsammans genom programmet har aldrig tidigare hänt sedan starten 2015.

– Sandra har en fantastisk energi och ett otroligt driv – som i bland kan göra mig alldeles matt, haha. Hon är smart, jäkligt rolig i sin humor, kreativ, schyssta värderingar. Och så är hon väldigt vacker naturligtvis, säger Emil Ibjer.

”Sedan dagarna av inspelningen av 'Vem bor här?' har vi stormat oss igenom förälskelse, kärlek, skratt, utmaningar, ett och annat bråk, insikter och en total och given samhörighet”, skriver Sandra Tauberman på sin Instagram där hon också visar bilder av sin inredning.

https://www.instagram.com/p/BwSkUPtn64f/