Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter fansen oro för Céline Dion – stjärnans liv blir film

Céline Dions liv blir film. Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Céline Dion.Foto: GRAHAM HUGHES / AP TT NYHETSBYRÅN

Céline Dions fans har uttryckt oro för stjärnan den senaste tiden. 

Efter bilderna från modeveckan i Paris har stjärnans hälsa diskuterats. 

Nu svarar artisten med att ha sålt filmrättigheterna om sitt liv enligt Radar Online. 

I slutet av januari skapade Céline Dion, 50, rubriker när hon dök upp på modeveckan i Paris. Dock var det inte för sina extravaganta outfits hon fick uppmärksamhet, i stället drog hon världens blickar till sig när hon började gråta mitt under Valentinos visning. 

Men det var inte bara tårarna som fick fansen att oroa sig för stjärnan, det var även stjärnans yttre som det spekulerades om. 

Céline Dion bemötte senare oron med ett ilsket uttalande i en intervju med The Sun.

– Om du gillar det, finns jag här. Om du inte gillar det, låt mig vara, sade artisten till tidningen.

 

 

Nu kommer uppgifter om att Céline Dion kommer visa upp sitt hela liv på bioduken, enligt uppgifter till Radar online ska stjärnan ha skrivit på kontrakt och sålt filmrättigheterna om sitt liv. Och inte bara till en film, utan två; en på engelska och en på hennes eget modersmål franska. Huruvida när de ska ha premiär och vilka som ska spela rollerna är oklart i nuläget. 

Céline Dions sorg efter maken

Céline Dion har de senaste åren haft det kämpigt. För tre år sedan gick hennes make René Angeli bort i strupcancer, 73 år gammal. 

Nyligen skrev stjärnan om sorgen efter maken på sociala medier. 

"Min älskade René... du är alltid med mig... och kommer alltid att vara det" skrev stjärnan nyligen under en bild på René Angelil hon publicerat i sociala medier.

Samtidigt har det spekulerats i om Céline Dion har en romans med dansaren Pepe Munoz, 32, som under en längre tid funnits vid hennes sida. 

 

 

I det brittiska tv-programmet Lorraine berättar Céline Dion om relationen.

– Ja, det finns en annan man i mitt liv, men han är inte MANNEN i mitt liv. Vi klickade direkt och blev vänner, det utvecklades... men låt oss inte blanda allt, säger stjärnan och fortsätter:

– Vi är bästa vänner. Så det är klart att vi kramas och håller handen när vi går ut tillsammans.