Foto: TV4Foto: TV4
 Foto: TV4
Foto: TV4Foto: TV4
 Foto: TV4
Foto: TV4Foto: TV4
 Foto: TV4
Foto: TV4Foto: TV4
 Foto: TV4

Efter dramat i TV4 –  nu kopplas polisen in

Publicerad

Torsdagens "Farmen" spårade ur helt.

Louise Olsson attackerade Kirsi Pärssinen genom att slå henne i huvudet – med gröt.

Nu väljer Kirsi att polisanmäla efter bråket.

–  Det här är ju ett väldigt allvarligt brott och jag blev ju faktiskt skadad, säger hon till Aftonbladet.  

Det hettade till rejält i "Farmen" tidigare i veckan. 

Det var under frukosten som Louise Olssons känslor gick över styr efter en dispyt – och hon valde att slå Kirsi Pärssinen i huvudet med handen, samtidigt som hon höll i gröt.

 

LÄS MER: Paolo surnar till – efter avhoppet i programmet

 

De andra deltagarna blev uppenbart chockade av tilltaget, och Kirsi Pärssinen böjde sig i smärtor.

Nu berättar hon för Aftonbladet att hon valt att polisanmäla händelsen i efterhand.

Louise Olsson ska bland annat vara polisanmäld för misshandel, skriver tidningen.

"Jag kommer att löpa linan ut"

– Jag kommer att löpa linan ut, givetvis. Innan vi gick in i produktionen fick vi alla skriva under ett papper. En utav punkterna var att våld inte är tillåtet. Sveriges rikes lag gäller även på farmen, säger Kirsi Pärssinen till Aftonbladet.

 

LÄS MER: Utbrottet i "Farmen" – ger grötsmocka 

 

Pressansvarig för "Farmen", Anders Edholm, bekräftar för tidningen att en polisanmälan har gjorts och att produktionen nu stöttar polisen i deras utredning. 

Louise Olsson berättar för Aftonbladet att hon inte har fått tagit del av någon polisanmälan, men att hon ångrar det hon gjorde under inspelningen. 

Öppnar upp för att motanmäla 

Samtidigt öppnar hon också upp för att motanmäla Kirsi Pärssinen.

– Hon mobbade en psykiskt. Ord skadar mer än vad slag gör, säger hon till tidningen. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag