Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Efter det var du mitt ständiga runkobjekt"

Sylvia Vrethammar kramar om Magnus Uggla efter att han erkänt sina känslor och dessutom framfört låten "Tycker om dej". Foto: TV4

Magnus Uggla och Sylvia Vrethammar träffades efter sångarens första tv-framträdande.

I "Så mycket bättre" erkänner han:

- Efter den kvällen så var du mitt ständiga runkobjekt.

Det är i lördagens avsnitt av "Så mycket bättre" som Magnus Uggla väljer att hylla Sylvia Vrethammar genom att göra hennes kända låt "Tycker om dej".

Den härligt uppriktiga sångaren berättar då också om första gången han träffade Sylvia och hur det påverkade honom.

Det var när Uggla gjorde sitt allra första tv-framträdande i karriären som Sylvia Vrethammar var på plats. Hennes dåvarande make var kapellmästare för programmet.

"Så otrolig snygg"

- Du kommer kanske inte ihåg det, men du var faktiskt där. Du stod i kulisserna, jag såg dig och hälsade på dig, säger Magnus Uggla och fortsätter:

Magnus Uggla.Foto: Foto: TV4- Jag tyckte att du var så otroligt snygg så efter det här framträdandet gick jag hem till mina kompisar och sa att jag hade träffat den absolut snyggaste tjejen jag någonsin sett.

Sedan kommer ärlighetsbomben:

- Efter den kvällen så var du mitt ständiga runkobjekt. Det är ingen lögn. Jag är inte säker på att det har gått över än.

"Stolt och lycklig"

Efter Magnus Ugglas framträdande konstaterar Sylvia:

- Det var en sådan inlevelse så jag förstår nog att han var ärlig när han sa att han varit kär i mig tidigare. Det kändes underbart.

- Jag är stolt och lycklig över en sådan komplimang.

Sångerskan säger nu så här till TT Spektra:

- Överraskningarnas tid är inte förbi.

Magnus Uggla i "Så mycket bättre":

- Äntligen fick jag säga det till henne efter 30 år. Jag tyckte att hon reagerade bra, det verkade som att hon trivdes med att hon hade varit mitt runkobjekt under många år.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.