Efter bröllopet med Carina Berg – nu visar Erik upp kärlekslyckan

I helgen gifte sig Carina Berg, 41, med sin kärlek Erik Johansson, 29, i Vemdalens kyrka.
Foto: Stella Pictures / Sigge Klemetz
Carina Berg.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

I helgen gifte sig Carina Berg, 41, med sin kärlek Erik Johansson, 29, i Vemdalens kyrka.

Nu visar den nyblivne maken upp sin kärlekslycka på sociala medier med en bild från bröllopsdagen framför ett vintervitt snölandskap.

"DEN dagen i livet", skriver han i inlägget till bilden.

Carina Berg, 41, och Erik Johansson, 29, gifte sig i helgen i Vemdalens kyrka. Paret sa ja till varandra under en intim bröllopsceremoni i kyrkan, som också Aftonbladet har skrivit om. 

Ceremonin avslutades till fiolspel samtidigt som brudparet kysstes utanför på kyrkbacken och Carina Berg kastade brudbuketten. Efter vigseln ska gästerna ha kastat röda rosenblad på det nygifta paret.

Efter vigseln lämnade Carina Berg och Erik Johansson kyrkan i det gnistrande vinterlandskapet i en släde.

– Gästerna jublade när de kom ut. Häst och släde kördes fram med facklor och Erik och Carina kramades om innan de hoppade ner i släden och åkte därifrån. Gästerna lämnade sedan i buss, har ett ögonvittne berättat för Aftonbladet.

Nu visar Erik Johansson själv upp en bild från bröllopet på Instagram och berättar om lyckan.

"DEN dagen i livet", skriver han till bilden från bröllopsdagen.

Carina Berg ska under vigseln burit en lång, benvit, klänning med en pälskappa över – och brudgummen Erik Johansson bar en rutig, marinblå kostym och hatt.

Till Expressen tackar Carina Berg för alla gratulationer efter bröllopet.

https://www.instagram.com/p/BrkB4NkFRlt/

Förlovade sig tidigare i år

Carina Berg och Erik Johansson förlovade sig i april i år och meddelade lyckan på sociala medier. 

”Solen strålar runt honom. Det gör den även om det är natt eller mulet har jag märkt. Min blivande make”, skev Carina Berg då på Instagram. 


https://www.instagram.com/p/Bh00Or5nYEA/

Efter förlovningen har paret berättat om sin kärlek och under sommaren lämnade Erik Johansson Köpenhamn – för att flytta till Stockholm och skriva på för fyra säsonger med Djurgårdens IF. 

– Det känns jättebra. Det är ju inte helt lätt när man behöver flyga emellan och så. Det känns fantastiskt och vi har ett väldigt fint liv här. Det är fantastiskt. Jag ser väldigt mycket fram emot att få börja ett liv här i Stockholm, berättade Erik Johansson då. 

I samma intervju berättar han också att Carina Berg är hans livs stora kärlek. 

– Absolut, absolut är hon det. Det är inga tvivel på det. Som den där klyschan att "man vet när man vet". Det är något jag har upplevt som en klyscha och lite löjligt, men det är verkligen så. 


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.