Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter bråken – Hammar blockad av Bindefeld

Filip HammarFoto: ANNA BERGKVIST
Micael BindefeldFoto: CORNELIA NORDSTRÖM

Tv-profilen Filip Hammar har upprepade gånger kritiserat festfixaren Micael Bindefeld.
Nu avslöjar Filip Hammar att Bindefeld blockat honom på Instagram.

– Jag är blockad. Så då tänker han: "pust, nu kan inte Filip Hammar jaga mig eller hitta något skit på mig", säger Hammar i "Filip och Fredriks podcast." 

Filip Hammar, 42, har vid flera tillfällen riktat kritik mot festfixaren Micael Bindefeld. Hammar har bland annat anklagat Bindefeld för att behandla sin personal illa.   

– Jag tror att Bindefeld är rädd för mig, om jag ska vara helt ärlig. Tidigare genom åren har han patenterade straff varit att stryka folk från gästlistan. Men eftersom jag aldrig är på hans fester så har ju han inte det kortet, sa Filip Hammar under en intervju i februari.

 

LÄS MER: Filip Hammar om bråket med Micael Bindefeld 

 

I det senaste avsnittet av "Filip och Fredriks podcast" öser Filip Hammar ny kritik över festfixaren. Han avslöjar även att Bindefeld blockat honom på Instagram.

Efter kritiken – Micael Bindefeld blockar Filip Hammar

Filip Hammar berättar att han blev blockad på Instagram av Micael Bindefeld för någon vecka sedan.

– Jag är blockad. Så då tänker han: "pust, nu kan inte Filip Hammar jaga mig eller hitta något skit på mig", säger Hammar i podcasten.

 

LÄS MER: Filip Hammars känga till Bindefeld  

 

Filip Hammar har tidigare uttryckt att han inte vill ha någon konflikt med Micael Bindefeld.

–  Jag vill inte ha en konflikt med Bindefeld. Det är vad det är. Vi är helt olika människor. Av den anledningen behöver inte jag spy galla över honom, har han tidigare berättat i podcasten. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.