Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter Bob Hoskins död – hon ärver miljonerna

Bob Hoskins avled i sviterna av en allvarlig lunginflammation tidigare i år.
Foto: Adrian Wyld
Nu står det klart att han lämnar efter sig ett miljonarv. Hela Hoskins arv på 13 miljoner kronor lämnas till hustrun Linda.
En stor del av hans förmögenhet kommer från de populära filmer han medverkade i. Hoskins hade bland annat roller i "Brazil", "Mona Lisa" och "Vem satte dit Roger Rabbit?".
Foto: Foto: Touchstone/Tv4

Bob Hoskins avled i sviterna av en allvarlig lunginflammation tidigare i år.

Nu står det klart att han lämnar efter sig ett miljonarv.

Hela Hoskins arv på 13 miljoner kronor lämnas till Linda Hoskins.

Bob Hoskins gick bort den 29 april i år. Han var 71 år gammal och avled efter att ha insjuknat i lunginflammation. Hoskins hade även kämpat mot Parkinsons sjukdom. Den folkkära skådespelaren lämnade vid sin död efter sig ett stort arv, nästan 13 miljoner kronor. Alla pengarna kommer gå till hustrun Linda, rapporterar Female First.

Bob Hoskins och Linda Banwell gifte sig 1992 och har fyra barn tillsammans. Hoskins berättade innan sin död om parets nära relation och hur Linda hjälpt honom ur en svår depression. Vid Hoskins död sade Linda i ett uttalande:

"Förlorat vår älskade"

– Vi är förtvivlade att vi har förlorat vår älskade Bob. Han dog fridfullt på sjukhus i går med sin familj omkring sig efter att ha drabbats av lunginflammation.

En stor del av hans förmögenhet kommer från de populära filmer han medverkade i. Hoskins hade bland annat roller i "Brazil", "Mona Lisa" och "Vem satte dit Roger Rabbit?".Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.