Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter avhoppet – här är Ola Lustigs nya jobb

Efter avhoppet från NRJ:s morgonshow "Vakna med NRJ" är det nu klart att Ola Lustig kliver över till Power Hit Radio.Foto: Pressbild
"Tänk att drömjobbet va ledigt!", skriver Ola Lustig på Instagram.Foto: Pressbild

Efter avhoppet från NRJ:s morgonshow "Vakna med NRJ" är det nu klart att Ola Lustig kliver över till Power Hit Radio.

"Tänk att drömjobbet va ledigt! Har sån sjuk tur i mitt liv man kan inte annat än att vara tacksam. Älska livet!", skriver radioprofilen på Instagram.

Programledaren Ola Lustig har värvats av Power Hit Radio och tar över kanalens eftermiddagsprogram, det meddelar kanalen i ett pressmeddelande.

– Jag kommer göra den här eftermiddags-showen på mitt sätt med mycket hjärta och skratt och utan yttre begränsningar, säger Ola Lustig i meddelandet.

Radioprofilen kommer att börja sändningarna den 1 oktober.

– Vi är mycket glada att kunna hälsa Ola välkommen till Power. Han har många års erfarenhet i radioyrket och kommer tillföra mycket i kanalen. Han har ett galet men härligt tänk på vad underhållning är - något som jag är övertygad om att Powers lyssnare kommer uppskatta, säger Daniel Hübinette, programchef på Power Hit Radio.

 

https://www.instagram.com/p/BnS-LinlEsT/?taken-by=olalustig

Ola Lustig: "Mitt drömjobb"

Ola Lustig själv berättar om sitt nya jobb på Instagram.

"Tänk att drömjobbet va ledigt! Har sån sjuk tur i mitt liv man kan inte annat än att vara tacksam. Älska livet! Ni hittar mig och min tourettes på Power Hit Radio mellan kl 14-18. Ska bli så kul att få följa med er HEM från jobbet som omväxling.", skriver han på Instagram.

Tidigare i somras berättade programledaren om sitt beslut att lämna NRJ, ett beslut han fattade för familjens skull. Redan då hintade han om att han hade ett nytt uppdrag på gång.

"Efter 10 år med morgonradio är det dags för mig att få sova ut.  Alltså WOW vilken magisk underbar rolig tid det har varit. Så tacksam för att just jag har fått ha såhär roligt på jobbet (minus den gången jag blev skjuten med elpistol", skrev Lustig på Instagram då.