Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter återfallet – så räddade Jennifer Garner exmaken

Ben Affleck försöker leva som nykter alkoholist, men drabbades av ett återfall i höstas.Foto: ENT / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Nu rapporterar magasinet 34th Street att exhustrun Jennifer Garner räddade honom och såg till att han fick behålla sin roll i filmen ”The way back”.Foto: MATT BARON/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Jennifer Garner.Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON.RED B7996
Det var vid Halloween i höstas som en film läckte ut på Ben Affleck när han uppträdde märkbart berusad i samband med en fest.Foto: ENT / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Ben Affleck försöker leva som nykter alkoholist, men drabbades av ett återfall i höstas.

Nu rapporterar magasinet 34th Street att exhustrun Jennifer Garner räddade honom och såg till att han fick behålla sin roll i filmen ”The way back”.

Det var vid Halloween i höstas som en film läckte ut på Ben Affleck när han uppträdde märkbart berusad i samband med en fest.

Misstaget ska ha gjort att hans roll i filmen basketfilmen ”The way back” var i fara. Men enligt 34th Street kom då exhustrun Jennifer Garner till undsättning.

– Hans exfru Jennifer Garner ringde upp mig och sa att han hade åkt till rehab och att han tog med sig en basketboll. Hon sa ”Gavin snälla, han ber dig. Stoppa inte den här filmen, han vill verkligen göra det här, berättar filmens regissör och producent Gavin O'Connor.

Var på avgiftning i en vecka

Enligt regissören var det viktigaste att Ben Affleck skulle må bättre – och att filmen efter samtalet från Garner inte var hotad. 

– Han var på avgiftning i en vecka, för han var verkligen djupt nere. Sedan, efter en vecka kunde jag åka och träffa honom. 

Efter att ha pratat ihop sig och gjort upp en plan kunde inspelningen av filmen sedan fortsätta bara en dag efter att Ben Affleck skrivits ut från rehabkliniken. Nu i dagarna har filmen premiär. 

Jennifer Garner och Ben Affleck gick ut renda 2015 med att de skulle skilja sig. Efter skilsmässan har dock exmakarna haft en fortsatt god kontakt. De har även barnen Violet, Seraphina och Samuel tillsammans.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.