Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Efter anklagelserna mot ”Mr. Big”: ”Vi har haft tur”

Chris Noth, mer känd som ”Mr. Big” klipptes bort från ”Sex and the city”-uppföljaren ”And just like that” när anklagelser om sexuella övergrepp riktades mot honom.

Cynthia Nixon mer känd som Miranda i serien är nöjd med beslutet.

– Vi har haft tur, säger hon till Entertainment tonight. 

Inte långt efter att HBO max-serien och ”Sex and the city”-uppföljaren ”And just like that” hade haft premiär riktades anklagelser mot skådespelaren Chris Noth, 67, om sexuella övergrepp.

Chris Noth spelar en av nyckelpersonerna sedan seriens begynnelse, ”Mr. Big”, men det dröjde inte länge förrän HBO Max tog beslutet att klippa bort honom från serien. 

Ett beslut som Cynthia Nixon, 55, känd som Miranda Hobbes i serien menar var helt rätt, säger hon i en intervju med Entertainment tonight.

– Jag tycker vi har haft väldig tur som har haft möjligheten att göra de ändringarna. Vi är väldigt stolta över vår show, säger hon.  

Fyra vittnesmål

I mitten av december trädde två kvinnor fram i Hollywood Reporter och anklagade 67-åringen för sexuella övergrepp. 

Efter det berättade ytterligare en kvinna för Daily Beast att hon utsatts för övergrepp av Noth på New York-restaurangen Da Marino år 2010.

Det fjärde vittnesmålet kom på julafton. Då uppgav sångerskan Lisa Gentile att även hon utsatts efter att ha träffat skådisen på Da Marino år 2002.

Chris Noth nekar till anklagelserna. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.