Mel Gibson har på senare år hållit en låg profil. Foto: JIM SMEAL/BEI/REX / JIM SMEAL/BEI/REX REX FEATURESMel Gibson har på senare år hållit en låg profil. Foto: JIM SMEAL/BEI/REX / JIM SMEAL/BEI/REX REX FEATURES
Mel Gibson har på senare år hållit en låg profil. Foto: JIM SMEAL/BEI/REX / JIM SMEAL/BEI/REX REX FEATURES
När han dyker upp med 35 år yngre flickvännen Rosalind Ross under en shoppingrunda är han svår att känna igen. Foto: RMBI, DOBN / STELLA PICTURES BACKGRID USNär han dyker upp med 35 år yngre flickvännen Rosalind Ross under en shoppingrunda är han svår att känna igen. Foto: RMBI, DOBN / STELLA PICTURES BACKGRID US
När han dyker upp med 35 år yngre flickvännen Rosalind Ross under en shoppingrunda är han svår att känna igen. Foto: RMBI, DOBN / STELLA PICTURES BACKGRID US
Foto: RMBI, DOBN / STELLA PICTURES BACKGRID USFoto: RMBI, DOBN / STELLA PICTURES BACKGRID US
 Foto: RMBI, DOBN / STELLA PICTURES BACKGRID US
Under hösten valde Gibson att odla en markerad mustasch under inspelningen av filmen "Dragged Across Concrete". Foto: JUKI NUKARI / STELLA PICTURES BACKGRID USUnder hösten valde Gibson att odla en markerad mustasch under inspelningen av filmen "Dragged Across Concrete". Foto: JUKI NUKARI / STELLA PICTURES BACKGRID US
Under hösten valde Gibson att odla en markerad mustasch under inspelningen av filmen "Dragged Across Concrete". Foto: JUKI NUKARI / STELLA PICTURES BACKGRID US

Efter 10 år i tystnad – Mel Gibson visar förvandlingen

Publicerad

Mel Gibson blev under förra året pappa för nionde gången – och har hållit låg profil.

När han dyker upp med 35 år yngre flickvännen Rosalind Ross under en shoppingrunda är han svår att känna igen.

Stjärnan gömmer håret under en svart keps och har låtit skägget växa.

"Dödligt vapen"-skådespelaren Mel Gibson, 62, är ofta välklädd på röda mattan, men har på senare år valt att hålla en låg profil. 

På nya bilder syns skådespelaren ute på en shoppingrunda tillsammans med flickvännen Rosalind Ross, 27. Och han är svår att känna igen klädd i keps, jeans och rymlig skjorta, skriver Daily Mail. 

I början av 2017 blev skådespelaren pappa för nionde gången. I samband med det glädjande familjebeskedet gjorde stjärnan comeback i Hollywood efter en tio år lång exil.

Gibsons dipp i popularitet hade mycket att göra med de rasistiska och kvinnofientliga telefonmeddelanden som han spelade in till sin exflickvän, som sedan läckte till allmänheten.

 

LÄS MER: Mel Gibson pappa för nionde gången 

 

Återfick sitt rykte i Hollywood

Skådespelaren har genom åren har haft flera olika stilar. 

Under hösten valde Gibson att odla en markerad mustasch under inspelningen av filmen "Dragged Across Concrete" där han spelar en äldre polis som har en "flyktig" yngre partner – en karaktär som spelas av skådespelaren Vince Vaughn, 47. 

Men nu har han valt en mer långhårig look och har även låtit skägget växa ut rejält.

 

LÄS MER: Mel Gibsons stora förvandling efter exilen 

 

Mel Gibson har tidigare odlat skägget och dök upp på Oscarsgalan förra året med ett långt grått och svart skägg, med en dramatisk mustasch.

Han var då aktuell med sex Oscarsnomineringar för sin film "Hacksaw Ridge" – och stjärnans rykte hade då fått ett uppsving igen efter 10 års frånvaro.

– Mel har missbedömts av så många människor. Han hade en livskris då: en smärtsam skilsmässa och alkoholism, sa en av hans medarbetare till Page Six då.

 

LÄS MER: Mel Gibsons beslut efter skandalen 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag