Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ed Sheerans rädsla för dotterns framtid

Ed Sheeran sjuk i covid-19 – ställer in framträdanden
Ed Sheeran försöker fortfarande ”komma underfund” med hur livet som pappa ska vara.
Foto: JOEL C RYAN / AP TT NYHETSBYRÅN

En av världens största artister – och numera även småbarnspappa.

Men Ed Sheeran erkänner att han känner viss oro inför dotterns framtid som kändisbarn.

I slutet av augusti 2020 kom nyheten:

Ed Sheeran, 30, och hustrun Cherry Seaborn, 29, hade blivit föräldrar till en liten dotter, Lyra.

”Vi är totalt förälskade i henne. Både mamma och bebis mår fantastiskt och vi är i sjunde himlen här borta. Vi hoppas ni kan respektera vårt privatliv under den här tiden. Mycket kärlek och så ses vi när det är dags att återvända”, skrev Ed Sheeran på Instagram då.

Nu, drygt ett år senare, berättar världsstjärnan om sina känslor kring föräldraskapet – och de svårigheter han har stött på.

Däribland det faktum att Lyra kommer att behöva växa upp med en världskänd pappa.

– Jag tror, precis som med min karriär, att det kommer att både vara positivt och negativt, säger Ed Sheeran i en intervju med The Project, och fortsätter:

– Jag tror att det kommer att bli flera svåra samtal med henne ganska tidigt om hur människor kommer att behandla henne. Det kommer ett visst bagage med detta, men det är också bra saker som kommer ur det.

Ed Sheeran besökte nyligen Stockholm.
Foto: SANDER KONING / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

”Efter 10 år vet jag vilka mina vänner är”

Ed Sheeran säger vidare att han inte behöver pussla överdrivet mycket för att få tillbringa tid med sin dotter.

– Mitt jobb är superflexibelt så jag kommer att få tillbringa mycket tid med henne, och jag kan planera mitt jobb kring henne, och jag kan ta med mig henne världen över, säger Ed Sheeran till The Project.

Ed Sheeran, om någon, vet hur annorlunda människor behandlar en när man blir känd. Något som även dottern kan komma att få kämpa med, menar världsstjärnan.

– Jag vet nu vilka mina riktigt, riktigt nära vänner är, efter 10 år av min karriär. Men för henne tror jag att det kommer vara så från första början. Jag hoppas att hon kommer veta vilka hennes riktiga vänner är och vilka som inte är det. Men vi får se. Du vet, det här är helt nytt för mig. Jag har aldrig varit pappa förut så det här är helt nytt och jag kommer att komma underfund med saker längs vägen, säger Ed Sheeran till The Project.

Därför är inte” Squid game” så bra som folk tror:

Recensent Mattias Bergqvist sågar Netflix senaste succé-serie: ”Undermålig”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.