Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Artistens hektiska dagar i huvudstaden

Världsstjärnan Ed Sheeran är på besök i Stockholm.
Birkir Blær fick sin gitarr signerad av Ed Sheeran.
Foto: Privat
Ed Sheeran.
Foto: Pressbild
Ed Sheeran.
Foto: STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK / STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Ed Sheeran.
Foto: DANIEL WAGNER / AP TT NYHETSBYRÅN

Världsstjärnan Ed Sheeran är på besök i Stockholm.

På torsdagen gör han en exklusiv spelning och på fredagen gästar han ”Idol”.

Redan på onsdagen fick årets idoler träffa stjärnan på ett Grand hotel i Stockholm.

Ed Sheeran är just nu på turné i Europa för att promota sitt nya album och har bland annat besökt Nederländerna och Frankrike.

Nu gör han ett stopp i Sverige för en exklusiv konsert på hemlig plats i Stockholm på torsdagen. Den hemliga spelningen har endast ett begränsat antal platser och det har endast gått att vinna biljetter. På fredagen uppträder han även i ”Idol”.

Redan på onsdagen var världsstjärnan i Stockholm och han ska enligt Expressens uppgifter ha synts på Sushi Oi vid Karlaplan, en restaurang som serverar finare sushi.

Tidigare under dagen spelade Sheeran in ”Skavlan” som sänds på fredag. På Instagram publicerade artisten Cherrie en bild från inspelningen.

”Jag och min nya kompis”, skriver hon till bilden.

https://www.instagram.com/p/CUsmoSCIKgq/

Träffade ”Idol”-deltagarna

På kvällen fick årets idoler träffa Ed Sheeran på ett Grand hotel. Idolerna kommer även att träffa stjärnan igen på torsdagen då de ska gå på den exklusiva konserten som hålls någonstans i centrala Stockholm.

På Instagram har flera av idolerna delat en video där de träffar Ed Sheeran. På en video syns Birkir Blær få sin gitarr signerad av artisten.

”Idol”-deltagaren Fredrik Lundman säger att det var kul att träffa Ed Sheeran.

– Det var en väldigt rolig filur.

– Han är en fantastisk artist och en väldigt jordnära person, det var intressant att höra vad alla hade för frågor att ställa till honom. Men jag var mer intresserad av honom personligen, säger han och berättar att han bland annat frågade om vad artistens gillar för hamburgare.

Se mer:

Ed Sheerans bebislycka med hustrun: ”Totalt förälskade”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.