Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ed Sheerans bebislycka – väntar barn med sin fru

Ed Sheeran.
Foto: VPCD / STELLA PICTURES BACKGRID US
Paret väntar sitt första barn.
Foto: LGRO, IBPR / Copyright © 2019 BACKGRID UK

Ed Sheeran och frun Cherry Seaborg väntar sitt första barn. 

Paret har hållit graviditen hemlig och bebisen ska enligt uppgifter komma till världen väldigt snart. 

– De är överlyckliga, säger en uppgiftslämnare till The Sun

Det har varit tyst kring stjärnartisten Ed Sheeran, 29, det senaste året – tills nu.

The Sun rapporterar nu att artisten väntar barn med sin ungdomskärlek Cherry Seaborg, 28. Paret gifte sig i hemlighet 2018.

2019 sa artisten att han skulle ha en paus från musiken – men hans vänner har avslöjat att han skulle använda den tiden till att bilda familj. 

– De är överlyckliga. De är väldigt förväntansfulla, men de har valt att hålla saker och ting mycket hemliga, säger en uppgiftslämnare till The Sun.

Paret har lyckats hålla graviditeten hemlig då de nästan enbart varit i sitt hem i Suffolk på grund av coronapandemin.

– Nedstängningen var en perfekt ursäkt för att inte ses ute. Men saker och ting närmar sig och förväntningarna har byggts upp så de har börjat berätta för vänner och familj, säger uppgiftslämnaren. 

Bebisen är planerad att komma snart 

Enligt The Sun ska parets första barn komma till världen väldigt snart. Uppgiftslämnaren säger att alla runtomkring dem väntar förväntansfullt och paret likaså. 

– De gör bara de sista förberedelserna hemma och barnet förväntas komma senare i sommar. Det är en riktigt lycklig tid och deras familjer är väldigt glada för dem. 

Kändisarna som fick barn tidigt

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.