Ebbot utfrågad om sin penis - i norsk tv

Publicerad
Uppdaterad
Har Ebbot Lundberg i Soundtrack of Our Lives penis som en medelstor sälunge?
Det påstår i alla fall norsk tv.
-Det är något rykte som går. Jag är van, säger Ebbot själv.
Sångaren i Soundtrack of Our Lives gästade i går programmet "Trygdekontoret" i norska NRK. Där får han, mitt i samtalet, frågan om det stämmer att Ebbot Lundberg har den största penisen i modern rock.
- Det ryktas om att din penis är lika stor som en mellanstor sälunge, säger programledaren Thomas Seltzer.

Fick känna mellan benen

Gästen Anne Kat, en av Norges största komiker och tv-personligheter ber att få se den manliga stoltheten, men det slutar med att hon får känna sångaren mellan benen, varpå hon säger: "Tack. Och gratulerar."
Ebbot själv upplever uppmärksamheten som positiv.
- Jag tyckte inte att det var något konstigt med det. Jag är ganska van, säger han och skrattar.
Är det här en fråga som kommer upp ofta när du blir intervjuad?
- Det ska jag väl inte påstå. Men det är ett rykte som har uppkommit tydligen.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag