Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ebba von Sydow har blivit mamma igen

Foto: Julia Dansarie
Foto: Jackeline Perez

Ebba Kleberg von Sydow har blivit mamma igen. "Jag är så lycklig. Mörbultad (!) och dödstrött men så lycklig", skriver hon på sin blogg på TV4.

Tillsammans med maken Johan Kleberg har tv-profilen nu fått sitt tredje barn. I natt publicerade hon på bloggen bilder på sin nyfödde son.

Ebba Kleberg von Sydow har blivit trebarnsmamma. I torsdags fick tv-profilen och hennes make Johan Kleberg en son, rapporterar Hänt.

 

 

 

 

Enligt folkbokföringen föddes sonen i torsdags, men har ännu inte fått något namn.

På sin blogg på TV4 skriver den nyblivna mamman lyckligt: "Vi blev utskrivna från sjukhuset i går. Ett litet misstänkt blåsljud på hans pickande hjärta gjorde att vi blev kvar men nu är vi hemma och han är alldeles perfekt. Välkommen till världen, välkommen till oss min älskade pojke, älskade lillebror."

Bilderna på den nyfödde sonen är tagna av fotografen Kate Gabor, som flitigt anlitas av kungabarnen.

Ebba Kleberg von Sydow och Johan Kleberg har sedan tidigare två barn Marianne, 5, och Klas, 4.

 

LÄS MER: Ebba Kleberg von Sydow väntar barn

 

Nyligen berättade Ebba Kleberg von Sydow att det också har diskuterats om graviditeten ska bli igångsatt eller inte.

"Igångsättning? Eller som någon kommenterade: 'Är det inte dags för vräkning nu?' och jo – i slutet av veckan som kommer nu, så är det faktiskt det. Visst, det kan hända när som helst men om det fortsätter så här lugnt så blir det igångsättning = en form av vräkning", skrev hon i sin blogg och fortsatte:

"Usch, jag har hört många skräckhistorier om igångsättning. Att det kan bli förfärligt utdraget. Att det kan dröja upp till två dygn från det att igångsättningen inletts till dess att själva förlossningen startar. Två dygn, hjälp! Och att det är svårt att reglera, det vill säga att värkarna antingen blir för täta och starka eller för svaga".

 

Ebba Kleberg von Sydow har längtat efter att bli trebarnsmamma

Det var i september som tv-profilen avslöjade att hon är gravid igen.

"Ett tredje litet mirakel. Som gjort att jag plötsligt vill hälla i mig filmjölk och häromkvällen blev besatt av kexchoklad. Som gjort mig dödstrött klockan tre på eftermiddagen och bilsjuk på bussen. Och som gör oss till fem i familjen nästa år", skrev hon då i sin blogg.

 

LÄS MER: Därför har Ebba Kleberg von Sydow varit tyst om graviditeten

 

I samma veva berättade hon att hon alltid har velat bli trebarnsmamma:

"Som jag längtat efter detta, drömt att kanske, kanske en vacker dag så. Slutat hoppas. Bankat in i mitt huvud att Ebba, det bli bra ändå, med våra fantastiska två. Nöj dig, människa! Men ändå någonstans djupt inuti mig känt att jag så innerligt hjärtans gärna önskat just precis det här".

Annons:
Expressen Refunder Julklappar

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!