Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Duons succé – efter ”Ex on the beach”

Josefine Qvist i ”Ex on the beach”.
Foto: Linus Hallsénius / Kanal 5 och Dplay
Elin Skog i ”Ex on the beach”.
Foto: Linus Hallsénius / Kanal 5 och Dplay

”Ex on the beach”-profilerna Josephine Qvist och Elin Skog har gjort snabb succé med podcasten ”Sweet but psycho”.

Nu blir podcasten exklusiv på Spotify, och duon har stora planer för framtiden.

– Vi har kunnat leva både på podden och våra sociala medier senaste halvåret. Nu under corona tror jag det har varit väldigt uppskattat för folk kollar mycket på tv och lyssnar mycket på poddar, säger Elin Skog.

”Ex on the beach”-profilerna Josephine Qvist och Elin ”Woodie” Skog startade podcasten ”Sweet but psycho” så sent som i april, för att diskutera just ”Ex on the beach” – och podcasten blev en succé i raketfart.

Nu har duon skrivit på med Spotify, och podcasten blir exklusiv hos musiktjänsten.

– Det känns helt otroligt, det är som en dröm. Vi ville bli exklusiva på Spotify från början, så vi är så stolta och tacksamma, säger Josephine Qvist.

Under coronapandemin har gemene man haft mer tid till att både kolla på tv och lyssna på podcasts – något Qvist och Skog tror har hjälpt deras framgång.

– Vi har kunnat leva både på podden och våra sociala medier senaste halvåret. Nu under corona tror jag det har varit väldigt uppskattat för folk kollar mycket på tv och lyssnar mycket på poddar. Vi har haft väldigt dedikerade lyssnare som haft med oss i vardagen liksom, säger Elin Skog.

Tv-profilernas planer för podcasten

För säsong två har duon stora planer.

– Vi ska delvis snacka om lite djupare saker såsom ätstörningar som Elin har varit med om, men också massor om sex och roliga historier så som när jag festade med Leonardo DiCaprio, säger Josephine Qvist.

– Vi har massa personer som vi planerar att bjuda in, som vi har hållit på till säsong två. Vi har också sparat på ämnen, säger Elin Skog.

– Vi brukar få ut väldigt smarriga detaljer, folk som är med är bekväma för att vi är så frispråkiga, säger hon.

De två vännerna ska också hjälpa varandra att hitta roliga personer att dejta, något lyssnarna kommer få följa i podcasten. Men Skog och Qvist har två helt olika inställningar till dejtandet.

– Jag trivs med att vara singel, jag vill inte ha kille utan jag vill dejta, säger Josephine Qvist, medan Skog vill hitta sitt livs kärlek:

– Jag är jättetrött på att vara singel, och hatar att vara ensam. Jag vill ha en trygghet som inte är med i den här offentliga världen, men jag letar ju på fel ställe. Jag har liksom varit med i ”Ex on the beach” och trott att jag ska hitta kärleken. Så nu har jag bollat över det på Josephine, säger Elin Skog.

Instagramkontot ”Exonphspoilerse” har skrivit att både Josephine Qvist och Elin Skog kommer dyka upp i den nya säsongen av ”Ex on the beach” – något de två inte kan kommentera.

– Det vet man aldrig – det får ni se, säger Qvist och Skog tillsammans.

Detaljen fick Josephine Qvist att tacka ja till ”Ex on the beach”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.