Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

D'Rossos känslosamma stunder i nya EOTB

Den nya säsongen har premiär 23 februari på discovery+.
Foto: Linus Hallsenius / Linus Hallsenius/discovery+

Den soliga stranden är utbytt mot ett snöigt Åre där fyra tidigare deltagare matchas ihop med nya singlar och går på romantiska dejter.

”Celebrity Ex on the beach - Peak of Love” har premiär på tisdag.

– Är det någon gång man faktiskt kan träffa någon så är det i ett sådant här format, säger Alex D'Rosso som söker kärleken i programmet. 

Det är tillsammans med Sara Bolay, Elin Skog och Edwin Ramwall som Alex D'Rosso kommer möta och dejta singlar i nya ”Celebrity Ex on the beach - Peak of Love” på discovery+ den 23 februari.

Alex D'Rosso har tidigare medverkat i både ”Paradise hotel” och i flera tidigare säsonger av ”Ex on the beach”. 

Möjligheten att hitta kärleken i tv har han dock tvivlat på.

– Jag har velat träffa någon, men jag har känt att de tidigare säsongerna inte har varit riktigt rätt för mig. Men är det någon gång man faktiskt kan träffa någon så är det i ett sådant här format där man blir matchad med folk som tycker om en och som har de egenskaper man själv tycker om, säger Alex D'Rosso.

Den största skillnaden mellan den här och tidigare säsonger, säger han, är det stora fokuset på just dejter och relationer. ”Ex on the beach” är känt för att vara fullspäckat med drama och konflikter, men den nya säsongen präglas snarare av god stämning, enligt Alex D'Rosso.

– Hela atmosfären är annorlunda. Här är det bara fokus på att lära känna nya människor och att alla ska ha kul och må bra, säger han. 

Alex D'Rosso ville vara med i nya ”Ex on the beach” för att hitta kärleken.
Foto: Privat

Singlarna i programmet som är där för att dejta är utvalda efter vad de kända profilerna söker i en partner. För Alex D'Rosso handlar det mindre om krav på egenskaper, och mer om att man klickar när man träffas. Dessutom tycker han att det är viktigt att man kan vara spontana ihop. 

– Om jag träffar någon så vill jag kunna hitta på saker, vara äventyrliga. Att kunna säga: ”Vad gör du i helgen? Vi drar på en weekend till Paris!”. Typ den feelingen.

Alex D'Rossos drömdejt: ”Åre var kanske inte optimalt”

”Celebrity Ex on the beach - Peak of Love” beskrivs av discovery+ som en renodlad dejtingsäsong som kommer ha stort fokus på mötena och dejter mellan deltagarna. Alex D'Rosso föredrar aktiva dejter.

– Det viktigt för mig att den man dejtar ska känna att det är en drömdejt. Men jag tycker ju om varmt klimat, så Åre var kanske inte optimalt för mig. En drömdejt hade varit att i något tropiskt land hitta på massa roliga saker tillsammans som man inte har upplevt tidigare. 

Om Alex D'Rosso till slut har lyckats hitta kärleken i tv återstår att se, men han utlovar hursomhelst en säsong fylld av starka känslor. 

– Det som är annorlunda i det här programmet är ju att vi som är i starten är ex som har varit i samma säsonger tidigare, men det blir ju annorlunda när man också har nya personer i huset som vi ska dejta. Det är så klart väldigt känslosamt, säkert mer än i en vanlig säsong, säger han. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.