Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Drew Barrymore skjuter upp sin pratshow efter kritiken

Foto: Anthony Behar / TT NYHETSBYRÅN / SipaUSA

Trots en tårfylld ursäkt dämpades inte kritiken mot Drew Barrymore. 

Nu meddelar den amerikanska skådespelaren att hennes pratshow skjuts upp till strejken i Hollywood är avblåst.

På Instagram skriver Drew Barrymore att hon tagit till sig av kritiken, som varit massiv sedan beslutet att trotsa den pågående strejken och sända pratshowen ”The Drew Barrymore show”.

”Ord räcker inte till för att uttrycka min förlåtelse till alla som jag har sårat och till vårt otroliga team som arbetar med showen och har gjort den till vad den är i dag”, skriver Barrymore.

På lördagen publicerade skådespelaren en tårfylld video där hon bad manusförfattare och fackföreningar om ursäkt. Ett dygn senare väljer hon nu att skjuta upp lanseringen av programmet.

Konflikten i Hollywood, där manus- och skådespelarfacken strejkar för bättre villkor, har pågått sedan i våras. Då gick manusförfattarna ut i strejk, och sedan i mitten av juli strejkar även skådespelarna.

En del amerikanska pratshower har kunnat sändas under den pågående strejken eftersom de inte har anställda manusförfattare, men det gäller inte Barrymores program.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.