Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dramatiken i finalen av Paradise Hotel – som tittarna inte fick se

Det blev Jonathan Hermansson och Anna Pankova som vann årets "Paradise hotel".

Men även om de båda verkade lugna i finalen – så berättar nu Jonathan Hermansson om tvivlet som aldrig visades i tv. 

– Mos och Jeppe sa, kasta kulan i backen, för hon kommer kasta den direkt, säger Jonathan Hermansson efter programmet och berättar att han tvekade på sitt val ända in i det sista. 

Jonathan Hermansson och Anna Pankova hann bara vara ett par i ett dygn i "Paradise hotel".

Ändå blev det de två som stod i final i skandalsåpan. 

De stod mot Emma och Smail, men när de andra deltagarna sagt sitt stod det klart att de ville se Jonathan och Anna i finalen.

Mot slutet av programmet var det dags för den klassiska dramatiken. De båda finalisterna fick traditionsenligt var sin kula, och fick sedan bestämma om de skulle släppa kulan eller inte, under en kort tidsperiod som programledaren Rebecca Stella mätte med ett timglas.

"Jag var mest nervös innan"

Både Jonathan Hermansson och Anna Pankova tvekade på varandra in i det sista. Det avslöjar de efter programmet i Expressen TV – känslor som tittarna aldrig fick ta del av i programmet. 

–  Jag var mest nervös innan, för jag visste vilken relation hon hade med Kristian. Så jag kände fuck, säger Jonathan Hermansson.

Anna Pankova och Kristian Täljeblad fann varandra under programmet och är i dag ett par. Hermansson trodde att Annas känslor för Kristian skulle få henne att kasta kulan.

Hermansson och Anna tvekade i finalen av Paradise Hotel 

Men när han tog steget ut i finalen  försvann hans tveksamhet. 

– Då såg jag Annas vanliga blick, och tänkte att det var lugnt, säger Jonathan Hermansson.

Även Anna Pankova säger att hon var lugn när det väl var dags för finalen. 

–  Han stod där med sina snälla ögon. Det kändes lugnt. Jag tänkte att vi kunde stå här och vinna 500 000 tillsammans, säger Anna efter programmet.

Det slutade med att ingen av finalisterna slängde kulan och tillsammans vann de prispotten på 500 000 kronor. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.