Dragomir Mrsic gör storfilm med Cruise

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Dragomir Mrsics har fått en roll i kommande filmen "All you need is kill", där Tom Cruise spelar huvudrollen. "Det är ännu bättre än fantastiskt, det är superkul."
Foto: Anna-Lena Mattsson

Dragomir Mrsic filmar just nu i London - tillsammans med Tom Cruise.

Expressen kan i dag berätta att "Snabba cash"- stjärnan har en stor roll i den kommande Hollywoodfilmen "All you need is kill".

- Tom Cruise är en fantastisk människa, extraordinär, säger Dragomir.

Efter succén med "Snabba cash" har bland annat regissören Daniel Espinosa och skådespelaren Joel Kinnaman gått vidare till Hollywood och jätteproduktioner.

Nu är det Dragomir Mrsics tur.

Filmar just nu

Redan i somras, när "Snabba cash 2", hade premiär sa han att han hade ett hemligt projekt på gång.

Expressen kan i dag berätta vad det handlar om - Dragomir gör en stor roll i den kommande Tom Cruise-filmen "All you need is kill".

Just nu är han i London för inspelningarna.

- Vi har varit i gång en månad. Först tränade vi i fyra veckor, det här är riktiga grejer så man måste vara i bra form. Sedan började vi spela in i måndags, säger Dragomir Mrsic.

Han är väldigt glad över att få chansen i en stor produktion.

- Det är ännu bättre än fantastiskt, det är superkul. Riktigt roligt att få vara med i en så här stor produktion, det är bra skådespelare och bra regissör, säger Dragomir Mrsic.

Hur är det att spela mot en stjärna som Tom Cruise?

- Han är en fantastisk människa, extraordinär. Hela produktionen är väldigt bra också, vi har bra service, vi bor schyst och har chaufförer och allt det där. Det är verkligen proffs man jobbar med. Det är också bra för mig, som har familj, att inspelningen är i London. Det är nära hem.

Science-fiction krigsfilm

"All you need is kill" är en science fiction-krigsfilm och förutom Tom Cruise spelar Dragomir Mrsic mot tjärnor som Bill Paxton och Emily Blunt. Filmen handlar om en grupp soldater - Dragomir Mrsic gör rollen som en av dem.

- Jag är en av grabbarna, så att säga. Jag ska vara med på inspelningarna ända till mars nästa år. Det är det som också känns väldigt kul, att man inte bara är med i fyra veckor och hoppar in i en scen och skjuter någon, säger han.

Hur fick du rollen?

- De hade sett mig i "Snabba cash" och sedan fick jag provspela som vanligt och fick jobbet. Det blev klart för nästan två månader sedan men jag har hållit tyst om det.

"Snabba cash" har betytt  väldigt mycket för många  av er som var med och gjorde den.

- Ja, vi satt och kollade på den häromdagen faktiskt i Bill Paxtons trailer. Det var några här som inte hade sett den som gärna ville se den.

"All you need is kill" kommer att få biopremiär våren 2014.

Har fler projekt

Dragomir Mrsic berättar att han redan nu har andra internationella filmprojekt på gång.

- Det är klart att det här kommer att öka intresset. Jag har fått några manus och nästa vecka kommer regissörer från USA hit till London för att prata med mig om två andra filmer. Men jag vet inte om det här blir startskottet för en internationell karriär, kommer det fler erbjudanden får jag ta tag i det då, säger Dragomir Mrsic.

Framgångar efter "Snabba cash"

Joel Kinnaman, 32, skådespelare

Spelar JW i båda "Snabba cash"- filmerna. Är nu ett etablerat namn i Hollywood tack vare tv-serien "The Killing" och flera filmer - bland annat den kommande "Robocop"-filmen,  


Matias Varela, 32, skådespelare

Är med i båda "Snabba cash"-filmerna som karaktären Jorge. Ska nu göra en roll i amerikanska tv-serien "The Borgias" där han spelar mot bland andra Jeremy Irons.


Fares Fares, 39, skådespelare

Spelar Mahmoud i "Snabba cash"-filmerna. Har gjort en roll i Daniel Espinosas Hollywoodfilm "Safe house" och är snart aktuell i "Zero dark thirty" som handlar om jakten på Usama bin Ladin.


Daniel Espinosa, 35, regissör

Regisserade första "Snabba cash". Fick därefter flera erbjudanden från USA - tidigare i år var det premiär för hans första Hollywoodfilm "Safe House" med Denzel Washington.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.