Dragomir Mrsics har fått en roll i kommande filmen "All you need is kill", där Tom Cruise spelar huvudrollen. "Det är ännu bättre än fantastiskt, det är superkul." Foto: Anna-Lena Mattsson
Dragomir Mrsics har fått en roll i kommande filmen "All you need is kill", där Tom Cruise spelar huvudrollen. "Det är ännu bättre än fantastiskt, det är superkul." Foto: Anna-Lena Mattsson

Dragomir Mrsic gör storfilm med Cruise

Publicerad

Dragomir Mrsic filmar just nu i London - tillsammans med Tom Cruise.

Expressen kan i dag berätta att "Snabba cash"- stjärnan har en stor roll i den kommande Hollywoodfilmen "All you need is kill".

- Tom Cruise är en fantastisk människa, extraordinär, säger Dragomir.

Efter succén med "Snabba cash" har bland annat regissören Daniel Espinosa och skådespelaren Joel Kinnaman gått vidare till Hollywood och jätteproduktioner.

Nu är det Dragomir Mrsics tur.

Filmar just nu

Redan i somras, när "Snabba cash 2", hade premiär sa han att han hade ett hemligt projekt på gång.

Expressen kan i dag berätta vad det handlar om - Dragomir gör en stor roll i den kommande Tom Cruise-filmen "All you need is kill".

Just nu är han i London för inspelningarna.

- Vi har varit i gång en månad. Först tränade vi i fyra veckor, det här är riktiga grejer så man måste vara i bra form. Sedan började vi spela in i måndags, säger Dragomir Mrsic.

Han är väldigt glad över att få chansen i en stor produktion.

- Det är ännu bättre än fantastiskt, det är superkul. Riktigt roligt att få vara med i en så här stor produktion, det är bra skådespelare och bra regissör, säger Dragomir Mrsic.

Hur är det att spela mot en stjärna som Tom Cruise?

- Han är en fantastisk människa, extraordinär. Hela produktionen är väldigt bra också, vi har bra service, vi bor schyst och har chaufförer och allt det där. Det är verkligen proffs man jobbar med. Det är också bra för mig, som har familj, att inspelningen är i London. Det är nära hem.

Science-fiction krigsfilm

"All you need is kill" är en science fiction-krigsfilm och förutom Tom Cruise spelar Dragomir Mrsic mot tjärnor som Bill Paxton och Emily Blunt. Filmen handlar om en grupp soldater - Dragomir Mrsic gör rollen som en av dem.

- Jag är en av grabbarna, så att säga. Jag ska vara med på inspelningarna ända till mars nästa år. Det är det som också känns väldigt kul, att man inte bara är med i fyra veckor och hoppar in i en scen och skjuter någon, säger han.

Hur fick du rollen?

- De hade sett mig i "Snabba cash" och sedan fick jag provspela som vanligt och fick jobbet. Det blev klart för nästan två månader sedan men jag har hållit tyst om det.

"Snabba cash" har betytt väldigt mycket för många av er som var med och gjorde den.

- Ja, vi satt och kollade på den häromdagen faktiskt i Bill Paxtons trailer. Det var några här som inte hade sett den som gärna ville se den.

"All you need is kill" kommer att få biopremiär våren 2014.

Har fler projekt

Dragomir Mrsic berättar att han redan nu har andra internationella filmprojekt på gång.

- Det är klart att det här kommer att öka intresset. Jag har fått några manus och nästa vecka kommer regissörer från USA hit till London för att prata med mig om två andra filmer. Men jag vet inte om det här blir startskottet för en internationell karriär, kommer det fler erbjudanden får jag ta tag i det då, säger Dragomir Mrsic.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag