Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dr Phils stöd – hustruns mörka förflutna avslöjat

Dr. Phil McGraw.Foto: KGC-11 1 / STELLA PICTURES 119335-5
Phil McGraw och Robin McGraw.Foto: MEDIAPUNCH/REX / MEDIAPUNCH/REX/IBL REX FEATURES [DOWNLOADED]
Dr. Phil McGraw.Foto: DARLA KHAZEI / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Dr. Phil McGraw.Foto: DAN STEINBERG / AP R-STEINBERG
Dr. Phil McGraw.Foto: FAME PICTURES / STELLA PICTURES FAME PICTURES

Robin McGraw är mest känd för sitt äktenskap med tv-profilen Phil "Dr. Phil" McGraw, men driver också välgörenhetsprojekt för att hjälpa offer för sexuella övergrepp.

Nu berättar hon om sin mörka uppväxt och fattiga barndom– samtidigt som hon stöttas av maken.

– Vi var väldigt fattiga, berättar hon för Daily Mail.

Hon är mest känd för att vara tv-psykologen Dr. Phils fru – men Robin McGraw har sin egen historia.

I en intervju med Daily Mail berättar Robin McGraw nu om sin svåra uppväxt, med fattigdom och en alkoholiserad pappa. McGraw, som nu driver en välgörenhetsorganisation för att hjälpa offer för sexuella övergrepp, förklarar att hon aldrig utsatts för sexuella övergrepp själv – men att livet var svårt ändå.

Pappans alkoholism gjorde familjens liv osäkert.

– Han ville aldrig dricka runt oss. Han gjorde det i perioder. Det brukade bara hända, säger hon och fortsätter:

– Vi var väldigt fattiga.

 

 

Den dåliga ekonomin i hushållet gjorde att pappan ibland stal saker från hemmet för att ha råd att dricka, och Robin McGraw var rädd att han skulle dö av sjukdomen. Hon förklarar att hon brukade tänka: "När ska det här sluta? Är det här dagen då pappa inte kommer hem?", men att mamman var en stor trygghet för henne.

– Det som tröstade mig och gjorde allt okej var när jag kollade på min mamma. Jag visste att hon skulle göra allt i sin makt för att se till att vi mådde bra, säger hon till Daily Mail.

 

 

Dr. Phils stöd till hustrun: "Så stolt"

Robin McGraw har levt med maken Phil McGraw i 46 år, och stöttas nu av maken i sitt jobb med välgörenhetsprojektet.

– Jag ifrågasätter aldrig någonting när våra liv förändras. Jag vet att Gud har en plan för alla. Jag tror att vi båda gör det vi är satta på orden för att göra, säger hon till Daily Mail.

Samtidigt hyllar hon maken för hans arbete i tv.

–Jag är så stolt över Philip. Jag tycker att han är briljant. Efter 46 år tillsammans och 17 på hans show så sitter jag fortfarande där varje dag och lyssnar som om det vore den första gången någonsin jag hörde honom tala, säger Robin McGraw till Daily Mail.

Efter att intervjun med frun publicerades hyllar Dr. Phil hennes arbete med offer för sexuella övergrepp, och stöttar henne.

"Robin McGraw är på omslaget till Genlux magazine! Hon kastar ljus på de som är offer för sexuella övergrepp. Så stolt över dig!" skriver han på Twitter.

https://twitter.com/DrPhil/status/1088889386979086336

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.